Kartal Stadının yerine ne yapacaksınız? Diye sordu.

Mimar Hüseyin Karakaya'dan çarpıcı konuşma.

Kartal Stadının  yerine ne  yapacaksınız? Diye sordu.
banner46
Kartal Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci birleşimi 4 Ocak 2018 Perşembe günü Başkan vekili Ali Ekber Şahin başkanlığında toplandı.

Bu nasıl belediyecilik anlayışı?
Gündem dışı söz alan Ak Parti İBB ve Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Mimar Hüseyin Karakaya “Kartal gökdelenlerle kentsel dönüşüm projeleri ile manzarası ve havası yok edilme durumuna gelmiştir. Kartal'ın Merkez olma durumu özelliği adeta yok olmuş durumdadır esnafın durumu sıfır. Ticaret sıfır. Trafik sıfır! 30-40 katlı binalar. Yanında 3-5 katlı binalar. Bu nasıl belediyecilik anlayışı? dedim ya markayı yok ediyoruz bir strateji ile başladı Kartal spor ilk önce Kartal sporun kalitesi düşürüldü liglerden düşürüldü sahip çıkılmadı yöneticileri ile kavga edildi yapıldı yapıldı, yapıldı 1 Lig'den Bal Ligi'ne düştü.

Kartal sporu yok etmekmiş amacı!
Büyük Liglere en kaliteli Sporcular yetiştiren Kartalspor şu anda nerede bal Ligi'nde. yanımızda bal Ligi'nde olan Ümraniyespor vardı Şu anda birinci ligde Kartalspor ise bal Ligi'nde Strateji ne? Kartal sporu yok edelim Demek ki şu anda Kartal Belediyesi'nin yöneten belediye başkanının ve yöneticilerinin arka planında büyük bir hesapları varmış Kartal spor yok edip şu anki Kartalspor Stadı'nın da yok etmekmiş. Kartal Stadı şu anda yıkılıyor. bir marka olan Kartal sporun Stadı'nın da tarihe gömüleceği şu anda anlaşılmaktadır.

Kartal Stadı'nın yerine ne yapacaksınız?
Şimdi soru önergemi soruyorum.  Kartal sporu yok ettiniz. bu marka gitti Kartal Stadı'nın yerine ne yapacaksınız yıkılan Kartal sporun yerine Stadı'nın yerine ne yapılacağı bina mı yapılacak Yeşil alanlı Park mı yapılacak tarafımıza bildirilmesini soruyorum. Bizim daha önce Kartal stadının yerine Bedesten yapma projemiz vardı eğer yönetim isterse bu konuda yardımcı olurum birlikte oraya bir Bedesten yapabiliriz.  bu konuda bilgi paylaşımında bulunmaya hazır olduğumuzu burada belirtmek istiyorum. Burada şu anda meclisimize izlemeye gelen yeni CHP ilçe başkanı Muammer Çelebi beyefendiye başarılar diliyorum.

Askerlik şubesini neden gönderdiniz?
Bizim burada askerlik şubemiz vardı Onu bir şekilde buradan uzaklaştırdınız Maltepe'ye gönderdiniz. belediye yönetimi bu binayı yıkacağız dediler ve askerlik şubesine Kartal'dan uzaklaştırdılar. birileri tek tek kurumları buralardan uzaklaştırıyorlar. şimdi buraya emniyete verdiniz Madem yapmayacaksınız Askerlik şubesine neden gönderdiniz emniyet de bizim Askerlik Şubesi de bizim. Kartalın çocuklarının askere gidecek olan çocuklarını kendi ilçesinden Maltepe'ye gönderiyorsunuz. madem bu binayı yıkmaya çaktınız Askerlik şubesine niye gönderdiniz Hani derler ya Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Hani bir bakan demiş ya şu okullar olmasa çok güzel bakanlık yapardım. kartalın kurumlarına 11 uzaklaştırarak Kartalı rahatlatıcıağımızı zannediyoruz. eskiden beri Anadolu Yakası'nın gözbebeği olan Kartal'ı bütün birimlerle donatıp yeniden güzel bir ilçe yapmak olmalı hedefiniz. “Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 10:44

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17