Kartal Polisi yakalamasa, Öğrencileri zehirleyeceklerdi.

Polisin ele geçirdiklerine inanamayacaksınız.

Kartal Polisi yakalamasa, Öğrencileri zehirleyeceklerdi.
banner46

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü geleceğimiz olan öğrencilerimizi zehirlemek isteyen uyuşturucu tacirlerini suçüstü kıskıvrak yakaladı.

Duyarlı vatandaşlar ihbar etti, polis yakaladı.

Esentepe Mah. Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlköğretim Okulunun arkasında uyuşturucu madde satışı yapıldığı ihbarı olduğunun bildirmesi üzerine Kartal polisi harekete geçti. Yapılan takip ve gözlemlerden sonra kimlik bilgileri sonradan tespit edilen S. O. isimli şahsın okulun duvarının yanında beklemekte olduğu ve K. D. isimli şahsın gelerek para verip bir şey alarak ayrıldığı görüldü.

Şahıs durdurularak yapılan kontrolde üzerinden sigara kağıdına sarılmış daralı 1,2 GRAM CİGARALIK tabir edilen uyuşturucu madde çıktı. S. O. isimli şahsın beklemekte olduğu okulun duvarının üzerinde yapılan aramada ise;

Poşet içerisinde 91 adet mavi renkli hap ile satışa hazır vaziyette iki ayrı 10'lu küçük şeffaf poşetlere konulmuş 20 adet hap olmak üzere toplam 111 ADET EXTACY HAP,

Satışa hazır şekilde üç ayrı alüminyum folyoya sarılmış daralı 5,4 GRAM SKANK tabir edilen uyuşturucu madde,

S. O. 'ın üzerinden çıkan ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen TOPLAM 2190 TL PARA çıkmış,

ikametinin aramasında ise 1 adet kurusıkı tabancadan çevirme namlusu açık vaziyette 7.65 mm çaplı tabanca, şarjör, 3 adet 7.65 mm fişek, 2 adet ucuna bilye yerleştirilmiş fişek ele geçirilerek el konuldu.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 01:37

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17