Kartal için harekete geçtiler.

İBB'den Kartal'a üst düzey ziyaret

Kartal için harekete geçtiler.
banner46

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Demir ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Özkan Dönmez, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile birlikte Kartal'daki farklı noktalarda incelemelerde bulundu; projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Kartal Belediyesi, yerel seçimlerin ardından başlayan hizmet yarışında belediyeler arasındaki işbirliğini ve koordinasyonu arttırmak için harekete geçti. Bu kapsamda her iki belediyeden üst düzey yetkililer, Kartal'da saha incelemelerinde bulundu.

"468 bin Kartallıya, 16 milyon İstanbulluya sözümüz var"

Kartal Belediyesi'ne ait proje alanlarında yapılan incelemeler sırasında basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Gökhan Yüksel, "Çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyemizle işbirliği içinde yürüterek, ilçemizdeki eksiklikleri en kısa sürede tamamlayacağız. Kartal'ımıza yakışır hizmetleri bir bir hayata geçireceğiz. Bu anlamda, sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız ile Kartal'ımızda yaşayan 468 bin komşumuza ve İstanbul'da yaşayan 16 milyona sözümüz var. Tek gayemiz, değerli hemşerilerimize tevazu, samimiyet ve gayret ile hizmetkâr olma anlayışıdır." diye konuştu.

İBB yetkililerinin incelediği proje alanları arasında Dragos Su Sporları İskelesi, Cevizli Meydanı ve Kültür Merkezi Proje Alanı, Uğur Mumcu Meydan ve Kültür Merkezi Proje Alanı, Eski Stat Meydanı Proje Alanı gibi Kartal Belediyesi'ne ait proje alanları yer aldı. Kafile ayrıca İBB'nin Kartal'da devam eden çalışmalarını da inceledi.

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17