Kartal'da siyaset ottan mevzulardan sonra ısınmaya başladı...

AK Parti Kartal İlçe Başkanının sosyal medyadan yazdığı yorumlara, CHP Kartal İlçe Başkanı da cevap verdi.

Kartal'da siyaset ottan mevzulardan sonra ısınmaya başladı...

Kartal İlçe Başkanlarının sosyal medyadan birbirlerine yazdıklarını yorumsuz kamuoyuna aktarıyoruz.

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol yaptığı yorumda;

“KARTAL BELEDİYE’SİNİN YAPTIĞI İHALE VE SATINALMALAR NEDEN SÜREKLİ CHP İLÇE BAŞKANININ YAKINLARINA VERİLİYOR;

Ve neden Kartal Belediyesi’nin İhalelerini CHP İlçe Başkanı ile aynı soyadı taşıyan “Akrabası” alıyor...

CHP İlçe Başkan’ının yakınlarını “Seçilmiş ve Ayrıcalık”lı gören ihale veren bir anlayışı Kartal’da asla kabul etmiyoruz ve izin vermiyoruz.

Sözde Hakta, Hukuktan, Ekonomik Krizden bahsedeceksin;

Aynı kişiye 5 kez İhale vererek mi, mali yeterliliği olmayan şirkete iş verek mi adil olacaksın,

Şeffaf olacaklarını ve herşeyi internet sitelerinde yayınlayacakları sözünü veren Belediye Başkan veya Eş ya da Gölge Başkan İŞLERİNE GELMEYEN İHALE DUYURULARINI NEDEN BELEDİYE İNTERNET SİTESİNDE YAYINLATMIYOR.

Bırakın Kartal Belediye internet sitesinde yayınlamayı; Koronavirüsü salgını ve Pandemi sürecinde sokağa çıkma yasağında bile CHP’li yakınlarına yurt içi ve yurt dışına gezi ihalesi veriliyor.

Bu öyle bir sözde “GEZİ İHALESİ” ki bu salgın döneminde bahse konu 332.500 kilometre ile dünyanın çevresini nerde ise 9 kez dolaşıyor, Edirne’den Hakkari’ye ise 80 kez gidip geline biliniyor. Tabi içindeki yiyecek içecek ve ikramlar da ayrıca bir konu olacak türden.

Kartal Belediye Başkanı fotoğraf çektirerek veya sadece kendi yandaşlarına ihale vererek mi hizmet ettiğini zannediyor.

Vergisini ve kirasını veren esnafın karşısında kaçak tezgah açıp sonra Dayanamayan, Ne kadar para o kadar köfte, Kartal Belediyesinden abilerim bile gelip yiyor diyen; Kadırım üstü kaçak Minibüs köftecilerinin, Köfte kokan sözleri de bunları örtemez. “Bundan sonra köfte kokan yazılara da cevap vermeyeceğim”

Kartal Belediyesi’nde;

ÇALIŞAN EMEKÇİ KARDEŞLERİMİN SOSYAL HAKLARININ ÖDENMEDİĞİ,

KARTAL BELEDİYESİ’Nİ KİMİN YÖNETTİĞİNİN BİLİNMEDİ,

HİZMET GÖRMEYEN, KÖY HALİNE GETİRİLEN,

KARTAL’da yapılanların sonuna kadar takipçisi olacak ve Kartallı Vatandaşlarımız ile paylaşacağız.

Göreve geldiklerinde her çalışana eşit davranacakları sözleri yalan mı oldu;

Altınok Başkan zamanında işe alınan emekçi kardeşlerimize artık görev vermediği gibi gizliden mobbing uygulayarak, sadece belli birilerini işe alarak ve belli birilerine ihale vererek Kartal yönetilemez.

Sorulan Soru Şu Aslında;

KARTAL BELEDİYESİ BİR YILDIR KARTAL’DA KAÇ KENDİ YANDAŞLARI HARİÇ “KARTALLI ESNAFIMIZDAN ALIŞVERİŞ” YAPMIŞ ?

Artık CHP’lilerin sözüne inanılmayacağını, CHP’lilerin sözü ile kuyuya inilmeyeceğini Kartal Belediyesi’nde çalışan Emekçi Kardeşlerim de, seçimde İttifak yaptıkları sözde gizli ortakları da, Kartallı Esnafımız da yani artık sağır sultan da duydu ve anladı;

HERŞEY YALAN ve HERŞEY GÖSTERMELİK…

Kartal bunu hak etmiyor…"

---

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Akyol'dan 4 saat sonra cevap niteliğinde yaptığı yorumda;

---

---

“KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR”

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçiminde, Kartallı 147.587 seçmenin desteğini alan ve en yakın rakibine 14.262 oy farkı atarak seçilmiş olan Sayın Gökhan Yüksel, yine Kartallı vatandaşların takdiri ile Kartal Belediye Başkanlığını kazanmıştır.

Başkanımızın gölgesini sorgulayanların; Kartal’ın sokaklarına, caddelerine, meydanlarına bakmaları yeterli olacaktır.

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde Belediye Başkanımızın ortaya koyduğu çalışma temposu, şartlar ne olursa olsun daima vatandaşın hizmetinde olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Belediyemizin Satın Alma birimi tarafından Kartal halkına hizmet ulaştırmak için yapılan ihale işlemlerinin tamamı, devletimizin ilgili kurullarınca denetlenmekte ve onaylanmaktadır. Devletimizin işini yapmadığını ima edenlerin, devleti yöneten partinin mensupları olmaları da ayrıca manidardır.

Belli ki asıl işi seçim kazanmak olan siyasiler, kendi başarısızlıklarını örtmek ve kendi koltuklarını korumak adına böyle çirkin, asılsız ve mesnetsiz iddialarla vakitlerini boşa harcamaktadır.

Bizlerin kırımızı çizgileri Misak-ı Milli sınırları çevresinde çizilmiştir. Bu memleketin tüm dini ve milli değerlerini sonsuza kadar korumak ve yaşatmak, partimizin her bir neferinin asli görevidir.

Kaldı ki partimizin Gençlik Kollarında yetişmiş, Kartalımızın öz evladı, Atatürk ilke ve inkılâplarından ödün vermeyen, toplumumuzda bilinçli bir şekilde yok edilmeye çalışılan komşuluk ve hoşgörü ikliminin canlanması adına mücadele veren Başkanımız Gökhan Yüksel’in kırmızı çizgilerini sorgulamak, abesle iştigaldir.

Herkesin biraz daha duyarlı ve söylemlerinde dikkatli olmasında yarar vardır. Unutulmamalıdır ki "Keskin Sirke Küpüne Zarar”.

Son söz olarak; ota, çimene takılıp kalmak yerine, 30 yıldır cezalandırılan Kartal’ın alt ve üst yapı sorunlarını çözen Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’e ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na gelin “Kartallı” olarak siz de bir teşekkür edin.

Kartal, her şeyin en güzelini hak ediyor. Her şey güzel olmaya devam edecek.

Saygılarımla..."

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2020, 22:09

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17