Kartal Belediyesi’nin aracı İyi Parti için yollarda. Öz, İyi Parti’ye mi geçecek?

CHP’li Başkan İyi Parti’ye Kartal Belediyesi’nin aracını tahsis etti!

Kartal Belediyesi’nin aracı İyi Parti için yollarda. Öz, İyi Parti’ye mi geçecek?

Gazetemizin whatsaap ihbar hattına gelen fotoğrafta İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Instagram hesabında paylaştığı fotoda Kartal Belediyesi’nin İyi Parti’ye araç tahsis ettiği iddia edildi.

Yaptığımız araştırmada Meral Akşener ismine Instagram üzerinde ki hesaplardan birinde Kartal Belediyesi’nin plakalı kamu aracını plakasıyla birlikte fotosunu tespit ettik.

---

CHP’li Belediye, İyi Parti ne alaka?

CHP’li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün İyi Parti’ye Kongre sürecinde kamu aracını tahsis etmesi başka soruları da beraberinde getirdi. Öz’ün CHP’den aday gösterilmeme durumunda, “İyi Parti için mi hazırlık yapıyor?” sorusu oluştu. Öz’ün İyi Parti'ye maddi yardım yapıp yapmadığı da ayrı bir soru oluşturdu.

Adam Cindoruk’la, İyi Partiyle devamlı bir dirsek temasında!

Whatsaaptan ihbarda bulunan ismi bizde saklı CHP’li okurumuz yaptığı yazılı yorumda “Adam kendi çıkarları için belediyenin bütün imkânlarını kullanıyor. Tepki tabii ki olur. Başkanlık seçiminde İyi Parti ile bir ittifak olur ama bizde durum farklı. Kartalda adam Cindoruk’la iyi partiyle devamlı bir dirsek temasında. bu adamın ne yapacağı belli olmaz. Kendisinden başka kimseyi düşünmez.” Diye yorumda bulundu.

Kılıçdaroğlu bu işe ne diyecek?

Kartal’da bu gelişmeler yaşanırken gözler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na çevrildi. CHP’nin Başkanlık seçiminde İyi Parti ile bir ittifak kurulacağı konuşuluyorken, yerel seçimlerde ittifak gündemde değil. İyi Parti’nin en çok CHP’den oy alması beklenmekte. Böyle bir durumda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İyi Parti’ye araç tahsis eden Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’e ne diyeceği ise daha şimdiden merak konusu oldu.

Konu ve iddialar hakkında bir açıklama yapılırsa sizlere duyuracağız.

Bizi izlemeye devam ediniz...

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2018, 21:25

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17