Kartal Belediyesi'ni FETÖ Eğitmiş!

Altınok Öz'den itiraf!

Kartal Belediyesi'ni FETÖ Eğitmiş!

2016 yılında Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde yürütülen FETÖ operasyonu kapsamında tutuklanan ve Türkiye’de Aralarında Ak Parti’li ve CHP’li Belediyelerinde olduğu 101 belediyeye danışmanlık hizmeti veren Erkan Karaaslan’ın bir ayağının da Kartal Belediyesi olduğu ortaya çıktı.

Kod adı “MAKYAJCI”

Erkan Karaarslan, Belediyecilik camiasında çok seviliyor! Her türlü işin üstesinden gelirken; adli, idari, mülki pek çok soruşturmada Belediye Başkanlarına “can simidi” oluyordu. Erkan Karaarslan, 100’ün üzerinde Belediyeye danışmanlık hizmeti ve bu Belediyelere “Eğitim” adı altında seminerler veriyor, Belediyelerin yıllık bilançolarını hazırlıyor, yani kendi deyimi ile “MAKYAJLIYOR’du!”

MÜFETTİŞLER HAREKETE GEÇTİ

Akşam'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre; İçişleri müfettişleri, CHP'li belediyelerinin ihalelerle ilgili jet hızıyla inceleme başlattı. Bu ihalelerde imzaları bulunan personel, ihale komisyon üyeleri, ihaleden sorumlu olan başkan yardımcıları ve belediye başkanlarının bilgilerine başvurdu. Müfettişler ilk olarak Sarıyer, Silivri, Avcılar ve Beylikdüzü belediyelerine gitti. Beşiktaş Belediyesi'nin 'İhale Yönetim Danışmanlığı', Adalar Belediyesi'nin de 'Mali Yönetim Danışmanlığı' adı altında Karaarslan'dan danışmanlık hizmeti aldığı belirlendi. Müfettişlerin önümüzdeki günlerde de bu belediyelerde inceleme yapacağı öğrenilirken, Kartal Belediyesi'ni inceleyip incelemediği ise henüz bilinmiyor.

KENDİSİ İTİRAF ETTİ!


Yine Erkan Karaaslan'ın kendi sitesinde, " İstanbul Kartal Belediyesi Stratejik Plan ve Performans Programı Eğitimi Başarı ile Gerçekleşti. 10-11 Haziranda Kartal Belediyesinin katılımıyla Büyükada Sosyal Tesislerinde düzenlenen Stratejik Plan ve Performans Programı eğitimi başarı ile tamamlandı. 2 gün süren eğitime katılan herkese teşekkür ederiz." ibaresi yer alması dikkat çekti. Karaaslan'ın kendi sitesindeki bu açıklamasının müfettişlerin dikkatini çekip çekmediği konusunda bir bilgi yok.

ALTINOK ÖZ'DE İTİRAF ETMİŞ

Kartal Belediyesi Basın biriminden 11.6.2014 Çarşamba Saat 10:12 tarihinde gazetelere gönderilen YENİ DÖNEMİN 3. MUHTARLAR TOPLANTISI BÜYÜKADA TESİSLERİNDE YAPILDI başlıklı bültende Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz itiraf ettiği ortaya çıktı. Basın bülteninde; "Başkan Altınok Öz, Belediyenin Büyükada Sosyal Tesislerinin, açıldığından bu yana Kartal halkına hizmet vermesinin yanı sıra birçok organizasyona ev sahipliği yaptığını hatırlattı. Başkan Öz, “Kartal Belediyesi müdürleri Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri’nde toplandılar. Erkan Karaarslan ve ekibi, stratejik planlama ve geliştirme eğitimi verdi. Yine sosyal tesislerimizde Balkan Göçmenleri Dayanışma Gecesi düzenlendi. Ayrıca Orta Avrupa ve Bulgaristan’ın ünlü sanatçısı ve gençlerin çok sevdiği Teodora tesisimize geldi. Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesislerimiz, birçok organizasyona ev sahipliği yapıyor” dedi.  

MÜFETTİŞLER KARTAL'I TEĞET GEÇERLER Mİ?

Gözler şimdi Kartal Belediyesi'ne çevrilmiş durumda. Diğer Belediyeleri Erkan Karaaslan olayı ile ilgili mercek altına alan müfettişlerin, Kartal Belediyesi'ni teğet geçip geçmeyeceği ise daha şimdiden merak konusu oldu bile. Kartal Belediyesi'nin Karaarslan'a ne kadar bütçe ayırıp ödeme yaptığı ise bilinmiyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 04:02

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17