Kartal Belediyesi'nde CHP'li Bankamatik Çalışanı!

"Yemem yedirmem!" Diyen Kartal Belediye başkanı bu iddialara ne diyecek?

Kartal Belediyesi'nde CHP'li Bankamatik Çalışanı!

Akit Tv’nin Bankamatik Memurlar haberinde Beylikdüzü Belediyesi kurumunda bankamatik çalışan olduğu iddiasıyla ismi geçen Soydan Alkan, Kartal Belediyesi’nde çalışıyor.

CHP'nin, İBB ve Kadıköy Belediye Meclis Üyesi Soydan Alkan’ın Kartal Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğünde çalıştığı ortaya çıktı. 

Bir koltukta kaç karpuz var?

İBB ve Kadıköy Belediye Meclis Üyesi Soydan Alkan’ın aynı zamanda İBB Kentsel Yenileme Komisyonu’nda da görevi var. Her ayın yaklaşık bir haftasını İBB’de geçiren İBB meclis üyeleri bir haftasını da görev aldıkları ilçede geçiriyorlar. Kadıköy Belediye Meclis üyesi Soydan’ın Kartal Belediyesi’nde kaç gün işe gelip çalıştığı ve kaç gün maaş aldığı ise merak uyandırdı.

İBB’de Nasıl karar alacak?

Bir başka merak uyandıran konu ise, İBB ve Kadıköy Belediye Meclis Üyesi Soydan Alkan’ın Kartal Belediyesi ile ilgili İBB’ye gelen dosyalara Kentsel Yenileme Komisyonunda nasıl karar alıp, nasıl duruş sergileyeceği yönünde oldu.

Kartal’da Bankamatik çalışanlar var mı?

2014 yerel seçimleri öncesinde dönemin Ak Parti İlçe başkanı ve Belediye başkan adayı Av. Temurhan Yıldız “Kartal Belediyesi’nde 400 bankamatik çalışan var” iddiasında bulunmuş ve konu sessiz sedasız kapanmıştı. Kartallılar merak ediyor. Kartal Belediyesi’nde  Bankamatik çalışanlar, yani işe gelmeden maaş alanlar var mı?

 

NOT; Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün ve Soydan Alkan'ın iddialara ve bu sorulara ne cevap verecekleri ise kamuoyunda merakla bekleniyor. Gazetemize bir açıklamada bulunurlarsa aynen buradan yayımlayacağız.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2017, 03:03

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17