Kartal Belediye Meclisi ranta dur diyecek mi?

Şubat 2021 Belediye meclisine gelecek olan karardan aylar önce bir parselin sahibinin A-Lejant olmayan arsasını A-Lejant diye internette satılığa çıkarması "Yok artık!" Dedirtti.

Kartal Belediye Meclisi ranta dur diyecek mi?

Kartal Merkez planları Kartal Belediye Meclisine daha gelmeden RANT! iddiası ile gündem oluşturdu. Konu hakkında bilgisine danıştığımız uzmanlar, "1/1000 lik planlar 1/5000 lik planlara aykırı olamaz. 1/5000 lik plan yapılmadan 1/1000 plana meclis oy verirse şayet, yargıdan geri döner ve en az 10 yıl insanlar mağdur kalır!" Denildi.

-

Basına ve siyasilere ulaşan ve çok ciddi iddiaları içeren rapor gözleri Belediye Meclisine ve Meclis üyelerinin alacakları kararlara çevirdi.

-

İşte O Raporda ki iddialar;

-

1- Yasada 1.000 m mesafe ile A-LEJANT “Akaryakıt İstasyon” şartı olan üç ayrı arsaya A-lejantlı imar planı yapılıyor birbirlerine olan mesafeleri 334m ve 380m mesafe ile ve iki tanesi aynı GÜZERGAHDA ve aynı istikamette bulunan arsaya AKARYAKIT İSTASYONU planı yapılıyor. Hatta bir Firma sahibi de ne hikmet ise daha planlar yapılmadan, onaylanmadan bahse konu Alejant olan arsasını A-LEJANT İMARLI SATILIK ARSA diye satışa çıkarıyor. O bölgeye ihtiyaç var ise Kamu yerine yapılsın." Diye belirtildi.

-

Gazetemiz satılığa çıktığı iddia edilen arsanın bilgisine ulaştı.

-

İşte O satılık ilanı ;

-

Şok RANT iddiası ve suçlaması!

Öte yandan AK Parti Kartal bir önceki ilçe Başkanı Gürkan Akyol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ;

-

"KARTAL MERKEZ İMAR PLANLARI;

Ak Parti teşkilatlarımızda kuruluşundan bugüne kadar Kartal Ak Parti Meclis Üyeliği görevini yapmış, tüm Meclis Üyesi dava arkadaşımız, Kartal’da yaşayan gerçek Kartallı Vatandaşlarımızın haklarını hiç bir dayatmaya boyun eğmeden, savundular.

Tüm Ak Parti Yönetimlerimiz ve Teşkilatlarımız CHP’li Kartal Belediyesinin yanlışlarına dur diyerek; Yıllarca Kartallı Vatandaşlarımızın  hukukunu korudu ve en iyi muhalefeti yaptılar.

Bu hafta Kartal Belediyesi Meclisinde oylaması yapılacak; Birilerini kayıracak ve rant sağlayacak, gerçekten Kartal’da yaşayan, Kartallı Vatandaşlarımızın haklarının yenmesine sebebiyet verecek ve yıllarca Ak Partili tüm Meclis Üyelerimizin ve Teşkilatımızın yanlış dediği MERKEZ İMAR PLANLARINA olur vermeyecek ve bu yanlışa ortak olmayacağına inanıyorum.

Ayrıca Kartalı seven ve Kartallı vatandaşlarımızın yanında olan tüm Belediye Meclis Üyelerimizin Chp’li Kartal Belediyesinin yanlışlarına ve haksızlıklarına  ortak olmayarak bu vebali almayacaklarını umuyorum.

İnandığımız yolda Yürüyoruz..." Diye paylaştı.

-

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2021, 00:36

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17