Kardef'ten İyi Parti'ye hayırlı olsun ziyareti

İyi Parti Kartal İlçe Başkanlığı yeni yönetimle göreve başladı.

Kardef'ten İyi Parti'ye hayırlı olsun ziyareti

Geçtiğimiz günlerde genel kurul yaparak yeni başkan ve yönetim kurulunu seçen İyi Parti Kartal İlçe Başkanlığı'na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Hayırlı olsun.

Kartal Dernekler Federasyonu (KARDEF) Başkanı Mehmet Çetinkaya ve başkan yardımcıları İyi Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ettiler. İyi Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı tebrikleri kabul etti. Onbaşılı'ya Kartal Belediye Meclis üyeleri Mukadder Gürcan ve İbrahim Yıldırım Ateş eşlik ettiler. Kardef Başkanı Çetinkaya "Yeni yönetiminize ve size başarılar diliyorum. Kavgasız, gürültüsüz demokratik bir şekilde genel kurulunuzu yaptınız bu çok güzel ve önemlidir. Yönetiminizde Kardef yönetiminde olan İbrahim Yılmam ve Orhan Maraba başkanlarımız var. Bizim Kardef'te her siyasi parti den arkadaşlarımız var yönetimimizde. Bütün siyasi partilere eşit yaklaşıyoruz. Göreviniz hayırlı olsun." Diyerek sözlerini sonlandırdı.

--

STK'lar bizim için çok önemli

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İyi Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı, "Bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Bizim için STK'lar çok önemlidir. Ziyaretiniz bizi onurlandırmıştır. İlk fırsatta bizde sizlere iade-i ziyarette bulunmak isteriz."Dedi.

--

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2020, 13:36

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17