Haydar Göksoy, Kartalspor naylon faturaları sordu.

70 Bin liralık saatleri takan kim? Merak uyandırdı.

Haydar Göksoy, Kartalspor naylon faturaları sordu.
banner46

Kartal Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci birleşimi 4 Ocak 2018 Perşembe günü Başkan vekili Ali Ekber Şahin başkanlığında toplandı.

Bütün devrelerimizi yakıyor.
Gündem dışı söz alan Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Haydar Göksoy “Kıymetli meclis üyeleri sevgili Haziran hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum son zamanlarda meclisimizde bazı trajikomik hadiseler yaşanmakta Biz burada her konuşmak için söz aldığımızda son sözler CHP'li meclis üyeleri ne verilerek bizim konuşmalarımız CHP'Lİ meclis üyeleri tarafından sözlerimizi bastırılmaya çalışıyorsunuz. Burada da çifte standardı Sayın Başkan Siz sağlıyorsunuz burada da sizi şiddetle kınıyorum.  burada bizim bir meclis üyemiz çıkıp konuşma yapıyor ardından Sayın Hüsnü Yeşilyurt başkanımız çıkıp konuşma yapıyor. Dimitrov’dan giriyor siyah beyaz televizyonlardan çıkıyor, bizim de burada bütün devrelerimizi yakıyor. Sayın Hüsnü Başkan 60'lardan 70'lerden giriyorsunuz gazozdan Çekirdekten çıkıyorsunuz. 

O bina abuk subuk ise, yarın bir deprem olursa!
Sahildeki Belediye Hizmet binasında bahsediyorsunuz abuk subuk bir bina diyorsunuz. o bina abuk subuk ise neden Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis ediyorsunuz abuk subuk bir binayı neden derneklere tahsis ediyorsunuz abuk subuk bir binayı neden Kent Konseyi'ne tahsis ediyorsunuz. 45-50 binleri deprem dönüşümle kurtardık diyorsunuz. o bina abuk subuk ise yarın bir deprem olursa 45-50 binler ölürse Bunun hesabını nasıl vereceksiniz Sayın Başkan o zaman o binayı kapatın ve abuk subuk bir bina idi değil Biz de bu konuyu kapatalım Kartal Stadı'nın yerine ne yapacaksınız diyoruz halkı aydınlatan diyoruz kalkmış burada diyorsunuz ki feribotları niye gönderdiniz diyorsunuz.

70 bin liralık saatler takıyor!

Daha önce İlçem Gazetesi Bir Haber yapmış Kartal sporla alakalı naylon fatura olayı burada başkan yardımcılığı yapmış Sayın Taner Özdemir Bu naylon Faturalarla alakalı açıklama yapmazsanız sizde şaibe altındasınız Bu sözüm sizedir bunu da biliniz. 2009 yılında Sayın belediye başkanımız Kartal Belediyesi'ne kazandığımda demedimi ‘Ben emekliyim ben geçinemiyorum.’ Kendisi geçinemiyor diye ona bir belediye lojmanı yapılmadı mı 2009'dan 2017'ye kadar ne değişti. 2009'dan bu zamana kadar ülkemiz ne kadar gelişti değil mi ucu bucağı olmayan çiftlikler localardan maç izliyoruz devasa havuzlu sulama Tesisleri bunlara para yetmez Güçyetmez kollara takılan ciddi meblağlarda ki saatler İtalyan gömlekler İtalyan takım elbiseler ülke büyüyor Sayın Başkan ülke büyüyor 70 bin liralık saatler takılıyor ülke büyüyor ülke büyüyor. Bu duygu düşüncelerle hepinize hayırlı çalışmalar diliyorum hepinizi saygıyla selamlıyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 00:52

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17