Göksoy, "Kartal'a çivi çakmadınız, Kartal'ı beter ettiniz!"

Kartal Belediye Meclis Üyesi Haydar Göksoy meclis kürsüsünden öyle bir muhalefet yaptı ki, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri cevap verecek söz bulamadılar.

-

Kartal Belediye Meclisi 10 Mart 2022 Perşembe günü başkan vekili Özlem Bulut başkanlığında toplandı. 

-

Belediye Meclisinde konuşmak için söz alan AK Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Haydar Göksoy çok çarpıcı iddialarda bulundu.

-

KARTAL'I MAHVETTİNİZ, BETER ETTİNİZ!

Göksoy, "2009 ile 2019 yılları arası Kartal'ı yönettiniz. Kartal'ı Mahvettiniz. 2019 yılında ittifak oyları ile İBB'yi aldınız. Siz daha da beter ettiniz Kartal'ı. Kartal'a çivi dahi çakmadınız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımlarla burada şov yaparken, onu da yine benim ikazım üzerine Sayın Belediye Başkanı dedi ki 'İBB ile yapmış olduğumuz ortak çalışma!' diye devam etti. Sen çivi dahi Kartal'a çakamıyorsun, nasıl ortak çalışma? Bakın çok net söylüyorum. İBB'nin yapmış olduğu tüm çalışmalar bizim yürürlüğe soktuğumuz yatırımları yapıyorlar. Bunlar sadece algı ve reklamlarla işlerini yürütüyorlar. Bunları vatandaşlarımızda artık anladı. Kartal'ın bütün sokaklarını gezin, 2000 küsür tane sokağımız var. 1600-1700 sokağı lastik patlatıyor. Hanımefendi ablalarımızın ayakları takılıyor, ayaklarını kırıyorlar.

-
TOPAL ÖRDEK GİBİSİNİZ!
Metin bey diyor ki nasıl geldiyseniz öyle gideceksiniz. Geliyor gelmekte olan sloganınızı biz size 2023 yılında göstereceğiz. Pazartesi'den beri sert konuşmalar yapıyorsunuz. Sayın İBB danışmanınız 'Boyunuzun ölçüsünü alacaksınız!' Dedi. Biz boyumuzun ölçüsünü almadık. Biz İBB seçimlerini kaybettik ama siz şu anda İBB'de topal ördek gibisiniz tamam mı? İBB'de şu anda yine bizim dediğimiz olur, sizin dediğiniz olmaz. Biz 2019 seçimlerinde Türkiye genelinde %52,5 oy aldık. Biz ne dersek o olur. Kıymetli Yasinciğim biz engellemiyoruz.

-

ALLAH KORUSUN DEVLET SİZİN ELİNİZE GEÇERSE...
Kartal Belediye Meclisi Nisan ayını izleyeceksiniz. Orada bu itiraz eden arkadaşlarımız çıkın aslanlar gibi konuşurlarsa ben kendilerine teşekkür edeceğim. Denetim Komisyonunda Nisan ayında Allah ömür verirse çıkıp konuştuğum ihale dosyalarını göreceksiniz. O zaman sizin zihniyetinizi adaletinizi anlayacağız. Allah korusun! Bir yerel yönetimde böylesiniz, bu devlet sizin elinize geçerse ne yaparsınız biliyor musunuz? Biz biteriz, biteriz. Sizin burada tekli çeteniz var! Bak kimler ihale alıyor? Bak her şeyi biliyorum. Söylesem, ki her şeyi biliyorum. Nisan meclisinde söyleyeceğim.
-
AMAN YAZIŞIRKEN DİKKAT EDİNİZ!
Buradan CHP, İP, MHP ve AK Partili meclis üyelerini uyarıyorum. Kartal Belediyesi Meclisine geldim şurada 2 tane kamera gördüm. Kameralar burada var mıydı? Yok muydu? Bakacağı yeni bir kamera sistemi çalışması varmış. Buraya yaklaşık maliyeti 100 binlerce tutan kamera sistemi denenecek veya denendi. Niye deneniyor? Bizler telefonumuzda kimlerle yazışıyoruz? Bizlere kimlerden bilgi akıyor? Kamerayı bir meclis üyesine zoom yaparsak kimlerden mesaj gelmiş? Kimle yazışıyor? Kişisini görebilecek miyiz? Diye bir iddia ortada. Gerçek çıkarsa sizleri uyarıyorum ve kıymetlş seyircilerimiz sizleri de uyarıyorum! Yazışırken dikkatli olunuz. Kıymetli meclis üyelerim yazışırken dikkat ediniz. Allah korusun sonunuz olmasın! Hepinize saygılar sunarım." Diyerek sözlerini sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2022, 13:29

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17