Metin Özüpek, Gökhan Yüksel'i uyardı

MHP Kartal İlçe Başkanı Metin ÖZÜPEK, "Bizim kutsallarımızın, acılarımızın, kanlı gözyaşlarımızın etrafında dolanma!" MHP Kartal İlçe Başkanı Metin ÖZÜPEK basın bildirisini basın ile paylaştı.

Metin Özüpek, Gökhan Yüksel'i uyardı
banner46

İşte Özüpek'in basın açıklaması;

Kartal Kamuoyuna

Geçtiğimiz ay Kartal Belediye Meclisi'ndeki oturumda oy çokluğu ile geçen park isimleri ilçemizdeki vatandaşlarımızın yarısından çoğunu ve Milliyetçi ülkücü hareketimizin mensuplarını ciddi şekilde rahatsız etmiştir.

Cumhur İttifakı listesi ile ortak olarak verdiğimiz isimler nedense CHP ve onun çarpık zihniyetinin zoruna gitmiş, ne hikmetse Kartal'da hem MHP İlçe Başkanlığı hem gazetecilik ve yazarlık yaparken, bölücü sol terör örgütlerinin mensuplarınca şehit edilmiş büyüklerimizin isimleri ilçemizdeki parklara verilecek isimler listesinden çıkartılmıştır.

CHP yine kendine yakışanı yapmıştır. Mazallah o isimlerden birini dahi bir parka verse, DHKP-C, PKK ya da HDP'ye ne cevap verecektir?!!!

Birçok sol görüşlü (bize göre vatan haini olan) isim Kartal'daki parklarda yerlerini almıştır. Lâkin milliyetçi Ülkücü harekete mal olmuş ve Kartal'da şehadet şerbetini içmiş ülkü güllerimizin isimleri sinsice listeden çıkartılmıştır.

CHP ve onun belediye başkanı, bulunduğu zihniyetin gereğini yerine getirmektedir. Buradan belediye başkanımızın kendisine birkaç sorumuz olacaktır!

1997 yılında sabahın erken saatlerinde, belediye başkanımızın da oturduğu mahalle de evinin önünde bölücü sol terör örgütü militanları tarafindan kahpece vurulan ve aynı mahallede bir arazi de kafasından vurulmak sureti ile şehit edilen İlçe Başkanımız Nihat Uygun'dur. Evet, kendi mahallenizde oturan 22 senedir hicbir anma programına ve mevlidine katılmadığınız ama ne hikmetse bu sene ölüm yildönümünde Cevizli Tamirhane Camisi'nde mevlidine katıldığınız Nihat Uygun...

Sahi doğru ya seçim zamanıydı! Oy lazımdı değil mi unutmuşuz!

Gökhan Yüksel'e sorularımız şunlardır.

Belediye başkan adayı iken Tamirhane Cami'sindeki Şehit Nihat Uygun'un mevlidine siyaseten mi gelmiştir. Siyaseten değil de insani bir düşünce ile geldi ise mahallesinde şehit edilmiş Nihat Uygun'un; mevlidine dahi geldiği Nihat Uygun'un ismini o listede gördüğünde ve çıkarırken ne hissetmiştir?

Ikinci husus şehidimizin anıldığı anma programına, mevlide kendisini kim yada kimler çağırmıştır?

O mevlide bu CHP çarpık zihniyetini ve belediye başkan adayını çağıranların vicdanları varsa nasıldır?

Kartal Belediyesi CHP meclis üyelerinin birkaçı meclis kulisinde "Verdiğiniz isimler siyasi olduğundan başkanımız çıkardı" dediler!

Bizim verdiğimiz isimler siyasi ise, parka o listede ismi verilmek için geçmiş Deniz Gezmiş nedir? Siyasi bir isim değil midir? Kaç askerin polisin şehadetinde parmağı vardır? Banka soygunculuğu hırsızlık değil midir?

Seçim sürecinde CHP Belediye Başkan adayını o mevlide getirerek bir halt işlediğini sananlar milliyetçi ülkücü hareketin vicdanlarında derin yaralar açmışlardır.

O gün camii avlusunda söylemiştik. Şimdi de diyoruz; Milliyetci Ülkücü Hareket kan, çile, şehadet ve tabutluklar ile yoğrulmuş kutsal bir harekettir. Şehitlerimizin anma ve mevlut programları bizim kutsalımızdır ve sizin çarpık siyasetiniz aynı zamanda sizin o mevlide gezmenizi sağlayan iki yüzlülerin manevraları ülkücü hareketin daha da birbirine kenetlenmesine vesile olur.

Buradan Sayın Gökhan Yüksel'e, Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak tavsiyem bizim kutsallarımızın, acılarımızın, kanlı gözyaşlarımızın etrafında dolanmamasıdır. Dolanmanıza vesile olanlar sizin tabiriniz ile Me-Ha-Pe li faşist, bize göre de bizim için hiç bir anlam ifade etmeyenlerdir.

22 yıldır gelmediğiniz bir mevlide 22 sene sonra gelseniz ne çıkar, gelmeseniz ne çıkar? Öyle değil mi?

Hem adını parka bile veremediğiniz, listelerden sinsice çıkardığınız şehitlerimizin anma programlarında ne işiniz var? Öyle değil mi?

Kartal kamuoyuna ve Milliyetçi Ülkücü Hareketin değerli mensuplarının vicdanına hitaben duyurulur.

Metin ÖZÜPEK

MHP Kartal İlçe Başkanı

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2019, 01:00

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17