Gödekdağ şok iddiaları sordu. Kartal Belediyesi'ne işe gelmeden maaş alıyorlar!

Kartal Belediye Meclisi bu gün belediye başkanı Gökhan Yüksel başkanlığında toplandı. MHP Kartal Belediye Meclis üyesi Mehmet Ergin Gödekdağ gündem dışı konuşma gerçekleştirdi.

Gödekdağ şok iddiaları sordu. Kartal Belediyesi'ne işe gelmeden maaş alıyorlar!
banner46

Kürsüden konuşan Gödekdağ, "Sayın Başkan, Sayın Meclis Üyeleri, Saygıdeğer Kartallılar; Öncelikle tarih boyunca Türk medeniyetinde, devlet işlerinde, çalışma ve aile hayatında aktif bir yer tutan Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde edişinin 86. yıldönümünü ve tüm kadınların 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutlarım.

-
     Bir hafta öncesinde kadınların maruz kaldığı şiddete karşı toplumda farkındalık yaratmak amacıyla, Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen; 25 Kasım “Kadına Yönelik Şiddetin Kaldırılması” için mücadele günüydü. Bu önemli günü de pandemi şartlarının elverdiği ölçüde milletçe kutladık. Ama sadece kutladık. Maalesef fiiliyatta değişen bir şey olmadı…

-
   25 Kasım’da Maltepe Meydanı’nda “Kadına Şiddete Hayır” pankartı açanlardan birisi şu an, insanlık dışı bir suç olan tecavüzden dolayı cezaevinde!

-
   Bu şahısla birlikte ortaya çıkan tacizler silsilesindeki Ümraniye tacizcisi şahıs da, belediyemiz çalışanı olarak görünmektedir!!!
   Kadın haklarından bahsettiğimiz şu günlerde vuku bulan bu iğrenç vakalar, bizi olduğu kadar şüphesiz Belediye Başkanımızı ve diğer yetkili arkadaşlarımızı da derinden üzmüştür. Lakin gerek sosyal medya gerekse kamuoyundan öğrendiğimiz kadarıyla siyasi ve sosyal hayatlarını Maltepe ve Ümraniye’de sürdüren bu şahısların belediyemizde çalışıyor olmaları dikkatimizi çekmiştir…

-
MHP olarak soruyoruz;

-
    -Kartal’da yaşayan, belediyemizde çalışabilecek binlerce gencimiz varken neden Kartal dışında yaşayan bu şahıslar tercih edilmiştir?

-
    -Bu şahıslar ne zaman işe alınmışlardır?

-
    -Bu şahısların işe gelmeden, sadece maaş aldıkları ile ilgili söylentiler gerçek midir?

-
Bu vesileyle koronavirüs vakalarının arttığı, imkanı olanların evlerinden çıkmadığı bu günlerde zor şartlarda sevgili Kartallılara hizmet veren tüm belediye personelimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum." Diyerek sözlerini sonlandırdı.

-

Gödekdağ'ın sorusuna cevap veren Kartal Belediye başkanı Gökhan Yüksel, "O Arkadaşlar benim belediye başkanlığımdan önce işe girmişlerdir. Konu ile ilgili belediyemiz başına ve kamuoyuna açıklama yapmıştır." Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2020, 20:26

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17