Elazığlılar Bekir Dağ dediler.

Kartal Elazığlılar Derneği 1. Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Elazığlılar Bekir Dağ dediler.
banner46

Kartal Elazığlılar Derneği'nin 1. Olağan Genel Kurulu Orhantepe'de bulunan dernek lokalinde gerçekleştirildi.

 



Genel Kurulun divan Başkanlığı'nı Ebubekir Taşyürek, Divan hatipliğini ise Mehmet Çetinkaya ve Mehmet Güngör oluşturdu. İstiklar Marşımız ve Şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşundan sonra genel kurula geçildi.





Orhantepe Mahallesi'ndeki dernek merkezinde yapılan genel kurula, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Nedim Ertural, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe Başkanı Nadim Yazıcı, geçtiğimiz yerel seçimlerde AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı Ebubekir Taşyürek, Kartal Belediyesi eski Başkan Yardımcılarından İbrahim Öztemel ve Murat Büyükçe, Orhantepe Mahallesi Muhtarı Zeki Dağ, Kartal Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Çetinkaya, Kartal Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ayşenur Çakır, Bilecikliler Dernek Başkanı İbrahim Yılmam, Yozgatlılar Dernek Başkanı Zeki Çetiner, İSTGAD Başkanı Aytekin Yaşar ve çok sayıda Elazığlılar katıldı.

---

Kartal Elazığlılar Dernek Başkanı Bekir Dağ selamlama konuşması yaparak, dernek hakkında bilgiler verdi ve katılımcılara teşekkür etti.

Tek liste ile gerçekleştirilen genel kurulda, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Bekir Dağ, yeniden Elazığlılar Dernek Başkanı seçildi.

---



İşte konrede Bekir Dağ'ın 23 kişilik yeni yönetim kurulu;

---

Kartal Dernekler Federasyonu bu genel kurulda Kardef yönetim kurulu üyesi olan Bekir Dağ'ı yalnız bırakmadılar.





 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2020, 00:24

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17