Efendi Argunşah "Kendimi 417 delege arkadaşıma emanet ediyorum."

CHP Kartal İlçe Başkanlığı'na aday olan Efendi Argunşah, basınla toplantı düzenledi.

Eşi Semra Angunşah ile birlikte gazetecilerin huzuruna çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkan adayı Efendi Argunşah, Kartal'ın bir milletvekilinin olmamasına üzüldüğünü ifade etti.

CHP Kartal İlçe Başkanlığı'na aday olan Efendi Argunşah, Kartal'ı yeniden lider ilçe yapacaklarını söyledi. Efendi Argunşah, Kartal'da yayın yapan gazete temsilcileriyle kahvaltıda buluştu. Mavi Cafe'de düzenlenen kahvaltı etkinliğinde konuşan Efendi Argunşah "Kartalımızdan bir tane bile miletvekili yok. Önümüzdeki yerel seçimlerde Kartal'dan TBMM'ye en az bir tana milletvekili yollayacağız" dedi. Kartal'ı yeniden lider ilçe yapmak istediklerini belirten Efendi Argunşah şunları söyledi: "48 yıldır Kartal'da yaşıyor ve lise yıllarından beri CHP'de politika yapıyorum. Partimizin hemen hemen tüm kurullarında görev aldım. Sendikacılık yaptım. Partimizi genel anlamda iktidara taşımak için CHP Kartal İlçe Başkanlığı'na aday oldum. Benden başka aday olan 3 arkadaşımla birlikte demokratik bir yarışa giriyoruz. Kendimi 417 delege arkadaşıma emanet ediyorum. Amacımız Kartal'ı yeniden Anadolu Yakası'nın lider ilçesi yapmak. Bugün Meclis'te bir tane bile Kartallı milletvekili yok. İlk seçimde Kartal'dan TBMM'ye en az bir milletvekili göndermek istiyoruz. İlçe seçimini kazandıktan hemen sonra olası bir baskın seçime karşı partimizi hazırlayacağız. Ben ve ekibim Kartal'ı sokak sokak gezerek CHP'yi genel manada iktidara taşıyacağız." Dedi.
 
DÖRT ADAY YARIŞIYORUZ
Sözlerine devam eden Efendi Argunşah, "İlçe başkanlığı yapabilecek her arkadaş ile çalışırım. Çünkü benim farklı bir düşüncem yok. Herkesi kucaklayacağım. Yeter ki örgütün desteğini alsın. 417 arkadaşın işaret edeceği herkes benim için önemlidir. Birlikte yürüyeceğiz. Hizmeti geçen her arkadaşa gereken değeri vereceğiz. Biz öyle vefasız değiliz. Dört aday yarışıyoruz. Kim seçilirse seçilsin yine birlikte olacağız. İsimleri kim dile getiriyorsa bir şey ifade etmiyor. Önemli olan benim beyanımdır. Bu konuda kimsenin beyanı olmasın”

OY VERİRSE TEŞEKKÜR EDERİM
Yine bir basın mensubunun sorduğu belediye başkanı kongre sürecine dâhil oldu mu? Sorusuna ise yanıtı şöyle oldu; “Ben 417 delegenin oyuna talibim. Eğer başkanımız da oy verirse teşekkür ederim. Ama ben 417 arkadaşın adayıyım. Eğer böyle bir düşüncesi varsa bu şahsen onun güzel düşüncesidir. Ben partimin adayıyım. Partililerimin oyu ve onayı ile seçilmek istiyorum.”

CİDDİ BİR DURUŞUMUZ VAR
“Diğer arkadaşlarımızda defalarca belediye başkanımız ile görüştü. Biz de görüştük. Her şey bittikten sonra da belediye başkanımızda olabilir dedi. Bunu çok büyütmeye gerek yok. Sonuçta demek ki biz daha etkili olmuşuz. Yani eğer onun oyunu alabilmişsek demek ki bizimde ciddi bir duruşumuz var yani. Bunu da kabul etmek lazım.
Belediye başkanından onay almayan tek adayım ben. Yani herkes gitmiş görüşmüş olabilir ama başkana gidip onay almayan tek aday benim" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2020, 01:39

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Devrim
Devrim - 4 yıl Önce

EFENDİ ARGUNŞAHI VE AKRABALARINI CHP İLÇEDE GÖREN VARMI TANIYAN BELEDİYE DIŞINDA YOK AMA SÜLALECEK BELEDİYEDELER CHP LE HİÇ ALAKALARIDA YOK GÖKANIN ADAYI EFENDİ BEY SEÇİM GELEÇEK ÖN SEÇİM İKİNİZDE YOKSUNUZ NOKTA

SIRADAKİ HABER

banner17