Doç. Dr. Hüsnü Süslü Referandum için VAN'da

CHP'li Heyet Van'da

Doç. Dr. Hüsnü Süslü Referandum için VAN'da
CHP PM Üyesi Doç. Dr. Hüsnü Süslü VAN'da HAYIR Kampanyası Çalışmasında.

CHP'li Parti Meclis Üyeleri ve CHP Milletvekillerinden oluşan heyet Hayır kampanyası kapsamında Van'da çalışma yürütüyor. CHP PM Üyeleri Doç. Dr. Hüsnü Süslü ve Yıldırım Kaya, CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara ve CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit sabahın erken saatlerinden itibaren Van'da referandum çalışmalarına başladı.


"HAYIR için VAN'da çalışmadayız"

Van ziyareti izlenimlerini anlatan CHP PM Üyesi Doç. Dr. Hüsnü Süslü şunları söyledi: “Anayasa Değişikliği ve Başkanlık Sistemi kapsamında HAYIR için VAN'da çalışmadayız. HAYIR’lı bir gelecek için Van'da sokak sokak neden HAYIR dememiz gerektiğini anlatıyoruz. Van İl Başkanlığımızda basın açıklaması yaptık. Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı"nı ziyaret ettik. Vakfımıza gereken her türlü desteği vereceğimizi söyledik. CHP örgütlerinin Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfını sahipsiz bırakmayacağını biliyoruz. Tüm örgütümüzden bu konuda yardım bekliyoruz.

 
15 yılda Van'lılar için ne yaptılar ki

Van’da esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaretlerimiz de tarım ve hayvancılığın bitme noktasına geldiğini dile getiren Van’lılar "Sanayi zaten yok, ticaret bitmiş durumda, bizim derdimiz başkanlık değil, biz yaşam savaşı veriyoruz. 15 yıldır ne yapmak istediler de yapamadılar 15 yılda Van'lılar için ne yaptılar ki bundan sonra yapsınlar, referandum günü tüm bunların masaya yatma günüdür" Diyerek referandum da HAYIR çıkacağının işaretini verdiler.

Süslü “kitap sözünü veriyorum”

CHP PM Üyesi Hüsnü Süslü Doğu Anadolu Bölgesinde Van durağında çalışmalarını sürdürdü. Van’da bulunan İpekyolu Erçek Mehmetçik İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek Okulun Müdürü ve Öğretmenleriyle biraraya gelerek okul’un sorunlarıyla ilgili bilgiler aldı. Okulun kitap eksiği olduğunu öğrenen Hüsnü Süslü, “kitap sözünü veriyorum” diyerek Van İpekyol Ergeç okuluna kitap yardımı etmeleri konusunda CHP örgütlerinin yardımcı olmalarını istedi. İhtiyaç duyulan kitapların Dünya ve Türk klasikleri, roman, hikaye ve çocuk kitapları olduğunu öğrenen CHP’li Hüsnü Süslü Çocuklarlada tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti.



Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 22:16

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17