CHP Kartal İlçe Gençlik kolları, Bu çığlığa asla sessiz kalmayacağız!

CHP'li Gençler'den İsrail ve ABD Emperyalizmine tepki.

CHP Kartal İlçe Gençlik kolları, Bu çığlığa asla sessiz kalmayacağız!

CHP KARTAL GENÇLİK KOLLARI BASIN BİLDİRİSİ;

Yıllar Boyunca Ortadoğu halklarına zulüm eden Amerika, yine aynı zihniyeti ile Filistin Halkına işkence yapmaya devam ediyor. Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyan Trump Ortadoğu da resmen yeni bir savaşın fitilini ateşlemiş oldu. Bu coğrafyada silah satarak, kan dökerek, mezhep ve din siyaseti üzerine halkları bölüştürerek çıkar sağlayan Amerika, bugün yine aynı zihniyeti ile öldürmeye devam ediyor. 


Bizler Cumhuriyet Halk Partisinin Gençleri olarak bir ülkenin ulusal bütünlüğünün korumasından tarafız. Biz her türlü emperyalist gücün karşısındayız. Yıllardır Amerikan uşaklığını yapan İsrail, Filistinli Kadınların, Çocukların üzerine bomba yağdırıyor. Bir din savaşı haline getirilen Kudüs, Amerika ve İsrail’in ortak projesi üzerine işgal ediliyor ve binlerce Müslüman katlediliyor. Bu çığlığa asla sessiz kalmayacağız!


Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylediği gibi Trump tüm dünya üzerinde yalnız kalacaktır. Filistin Devletinin toprak bütünlüğü ve orada yaşayan halkların var olma mücadeleleri bize 68 kuşağı Önderleri olan Deniz Gezmiş ve Arkadaşlarından miras kalmıştır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi gençleri de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Bağımsızlık benim Karakterimdir.’’ Sözünü kendimize yol haritası belirleyerek Kudüs’ün Filistin toprağı olduğunu ve Filistin’inde toprak bütünlüğünün sağlanıp tam bağımsızlığa kavuşmasını istiyoruz.
Şunu unutmayın ki Cumhuriyet Halk Partisinin Gençliği bütün dünyada zulme uğrayan ve ezilen tüm halkların yanında olacaktır.
 
YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ FİLİSTİN HALKI
KAHROLSUN İSRAİL VE KAHROLSUN AMERİKAN EMPERYALİZMİ 
 
CHP KARTAL GENÇLİK KOLLARI

 

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2017, 01:03

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17