CHP'de disipline verilen Taner Özdemir, "Zavallılar" dedi.

Özdemir "Hukuksuzluk diz boyu seçme ve seçilme hakkımızı kullanamıyoruz!" dedi.

CHP'de disipline verilen Taner Özdemir, "Zavallılar" dedi.
banner46

CHP Kartal İlçe Başkanlığı tarafından disipline verilen meclis üyesi Taner Özdemir, gazetemize çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Zavallılar bu başarımı gölgelemenin peşindedirler!

Özdemir "Türkiye’ye yine seçme seçilme hakkını getirmiş bir partide kullanmak suç sayılıyor. Daha öncede yüksek disiplin kurulu kararı mevcut olan bir konuyla ilgili İlçe Başkanlığının bu yapmış olduğu haksız ve de hukuksuz işlemi sırf birileri mutlu olsun diye aldığını hem kartal kamuoyu hemde halkımız bilmelidir. İki yıl grup başkan vekilliği yapmış üç yıldır hiç bir komisyonda görev almamış bir meclis üyesi olarak meclisteki çalışmalarımdan takdir toplarken, CHP'liler taban bu çalışmalarımdan memnun olmasına rağmen partide kendini hukukun üstünde gören zavallılar bu başarımı gölgelemenin peşindedirler. Ama hak ettikleri cevabı hukuk önünde tokat gibi bir kararla cevap vereceğimden kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Dürüst insanları yıldırma ve de yıpratma politikaları!

Bu yüzden hukuku çiğneyen bu zavallı anlayışa savunma vermem söz konusu değildir. Mahkemelerde tokat yemedikçe doğru ve de dürüst insanları yıldırma ve de yıpratma politikalarına devam edeceklerinden dolayı bu gibi haksızlıkların önünün alınamayacağından böyle bir yola mecbur bırakılmış olmayı da parti emekçilerinin ve de kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Güç ve de çıkar odakları attıkları iftira ve de pislikte boğulacaklardır.

Avrupa insan hakları mahkemelerine kadar bu konuyu taşımaya karalıyım. Parti içindeki koltuk kaygısı taşıyan ve de kongreler sürecinin başlamasına denk gelmesini de yine örgütümüzün ve de halkımızın takdirine bırakıyorum. Son olarak güç ve de çıkar odakları attıkları iftira ve de pislikte boğulacaklardır.

Haksızlığa meydan vermeyeceğiz!

Sosyalist enternasyonel üyesi olan CHP'sini sosyalist enternasyonel'e şikayet edeceğiminde bilinmesini istiyorum, gizli oyla seçilen encümen üyeliğine aday olamazsın anlayışınında buralardan ne kaçırılıyorda görmemiz istenmiyor sorularınıda beraberinde getirmektedir. Demekki doğru yoldayız, bulunduğumuz yerde haksızlığa meydan vermeyeceğimizide kamu oyuna saygı ile arz ederim." Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2017, 11:00

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17