Baykal, prensi Yüksel Çiftçi'nin nikah şahidi oldu.

Yılın düğünü İncisu isimli yatta gerçekleşti.

Baykal, prensi Yüksel Çiftçi'nin nikah şahidi oldu.
banner46
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal eski ilçe Başkanı Yüksel Çifçi'nin nikah şahitliğini Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal yaptı.

İncisu isimli Yat’ın güvertesinde ve deniz ortasında kıyılan nikah törenine Deniz Baykal’ın yanı sıra, TBMM Başkan vekili Yılmaz Ateş, Aydın milletvekili Metin Lütfi Baydar, İstanbul Milletvekili Didem Engin, CHP İstanbul Milletvekilleri Ali Özcan, Mehmet Sevingen, Gamze Akkuş İlgezdi, Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ailesinin ağabeyinin damadı ve İstanbul milletvekili İlhan Kesici, CHP PM üyesi Hüsnü Süslü, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşi Feray Öz Hanım efendi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Büyükşehir meclis üyesi İlhan Demirok, Bayrampaşa ilçe başkanı Kemal Büyükbayrak Maltepe ilçe başkanı Zeynep Babacan, İl eski Genel Meclis üyesi Görkem Akdağ, Kartal Belediyesi eski Başkan Yardımcısı İbrahim Doğan, Kartal Belediyesi CHP Meclis üyesi Taner Özdemir, Maltepe Belediye Başkan vekili Hasan Gökkaya başkan yardımcıları Haydar Battal, Melih Morsünbül, Ömer Ekşioğlu, Gültekin Karataş, Fatma Gökkaya, Canan Döner, Cemal Atagül, Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir Adem Kaya,  eski Meclis üyeleri Atilla Duman, Binali Karaman, Cem Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Turan Çiftçi ve seçkin bir davetli topluluğunun katılması özellikle dikkat çekti. Sanat iş ve spor dünyasından seçkin konuklar. Bu arada Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi bir başka programa yetişmek için yat denize açılmadan indikleri görüldü.

ÇİFTÇİ’NİN NİKÂHINI İLGEZDİ KIYDI

Dr. Meryem AZRA ile hayatını birleştiren Yüksel Çifçi’nin Nikahını Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kıyarken Çifçi’nin Nikah şahitliğini Deniz Baykal Yaptı. Bu arada bazı davetliler Deniz Baykal, Mehmet Sevingen, İlhan Kesici ve Ali Özcan ile fotoğraf çektirmeleri de gözlerden kaçmadı. Baykal Nikah töreninde yapmış olduğu kısa konuşmada genç evlilere mutluluk diledi ve evlenme cüzdanını Doktor gelin Meryem AZRA Çifçi’ye teslim etti.

ÖZDEMİR VE CAN COŞTURDU

Nikah merasiminde lüks yatın güvertesinde verilen resepsiyon sonrasında yatın alt katında konuklara yemek ikramı yapıldı. Bu arada Yüksel Çiftçi' nin okul yıllarından Kolejden sınıf arkadaşı Türkiye'de Anadolu Blues dalında ünlü sanatçı Can Gox sahnesiyle büyüledi. Çifçi’nin yakın arkadaşı ve Kartal Belediyesi Meclis üyesi Taner Özdemir ve bayan sanatçı Nilgün Can hanım efendinin türküleri ile coşan davetliler halay çektiler ve gönüllerince eğlenmenin mutluluğunu yaşıdılar.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2017, 09:29

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17