Başkan Yüksel, "CHP Kartal'ın 103 bin m2 arazisini sattı!" Sorusunu halen cevaplayamadı.

Kartal'ın akibeti merak edilen 103 bin m2 arazisinin durumu şaibeli şekilde beklerken, Başkan Yüksel'in iddiaları cevaplamaması şüpheleri arttırıyor.

Temmuz ayının ilk haftası Kartal Belediye Meclisinde ki soru önergesine Kartal Belediyesi aylar geçmesine rağmen cevap veremiyor. 

-

-

Belediye Meclisinde konuşan Meclis üyesi Haydar Göksoy, "Hesabıma göre CHP 12 yılda 103 bin metre kare arazi satışı yapmıştır. Kartalımızın toprak değerine baktığımız zaman, matematiğimizin zorlanacağı buradan bir gelir elde etmişiz. Bu soru önergemde toplan kaç tane arazimiz kalmıştır? Ve yanılıyor olabilirim Kartal Belediyesi bu 12 yıllık dönemde kaç metre kare satış yapmıştır?" Diye sormuştu.

-

Kamuoyu aylardır Kartal'ın satıldığı iddia edilen binlerce metrekare arazilerini merak edip, konuşuyor.

-

-

İlçe Başkanları gazetemize açıklamalarda bulunup, 103 bin m2 arazinin akıbetini sormuşlardı. Şeffaflıktan uzak bir şekilde hareket eden ve iyi yönetilemiyen Kartal Belediyesi'nin arazi iddiaları gizemini muhafaza ediyor.

-

Kartal Belediyesi Eylül ayı Meclis toplantılarını bu hafta gerçekleştirirken, Belediye yönetimi Temmuz ayında ki soru önergesini ve iddiaları cevaplayamadı.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2022, 14:22

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17