Başkan Aydın Kaya'dan pandemiye inat eğitime destek

Çocukları Aydın hocası, başkan Aydın Kayanın pandemiye rağmen duyarlı davranıp eğitime destek vermesi takdirle karşılanıyor.

Başkan Aydın Kaya'dan pandemiye inat eğitime destek
OHÖSKF İstanbul İl Teşkilat başkanlığının pandemi döneminde yaptığı önemli çalışmalar büyük takdir topladı.
-


Çeşitli alanlarda ihtiyaçlı öğrenci ve vatandaşlara koşulsuz destek veren İstanbul İl başkanı, her koşulda öğrencilere destek sağlamakta kararlı olduklarını belirterek son aylarda yapılan çalışmaların bir kısmını bizlerle paylaştı.

-

-
Öncelikle üniversite öğrencilerine destek veren OHÖSKF İstanbul il başkanlığı 11 öğrenciye burs vererek eğitimlerine katkıda bulunuyor. Amaçlarının imkanlar oranında sürekli daha çok öğrenciye eğitimlerinde katkılar sağlamak olacaktır. Bu anlamda Federasyonumuza destek veren iş insanları ve kurumlarımızın katkıları yadsınamaz. Amacımız “insanı yaşat ki devlet yaşasın” şiarı ile hareket ederek vatandaşımızın zor günlerinde yanında yer almaktır.

-
İstanbul teşkilatı Pandemiden dolayı işini kaybetmiş, ya da işsiz olan gençlerimize de el uzatmayı bir görev bilerek, 37 vatandaşımıza iş imkânı sağlamıştır. Bu konuda iş imkânı yaratmaya devam edeceklerini belirten İl Başkanı Aydın Kaya, insan refahının her şeyin üstünde olduğunu belirterek, gençlerimizin yanında olacaklarını belirtti.

-
İstanbul İl teşkilatı daha önceki aylarda il dışına de eğitim desteğinde bulunduğu gibi, Anadolu’dan teşkilatımıza baş vuran yerel yönetim ve kurumlara da, maske ve dezenfektan desteğinde bulundu.

-
Sağlık alanında İstanbul dışından destek isteyen 4 dar gelirli aileye, imkanları oranında tedavi ve kira yardımında bulundu.
Covit 19 kapsamında 28 aileye dezenfektan ve gıda yardımı sağlandı. Bu çalışmaların sürekli devam edeceğini belirten Başkan Kaya, pandemi kısıtlamalarından sonra spor alanında gençlere önemli imkanlar sağlayarak eğitimlerine destek olacağını belirtti.

-

Efe spor Kulübü olarak birçok ödüllerimiz ve başarılı öğrencilerimiz var. Pandemi onların da motivasyonunu düşürdü. Anlam veremediğim konuda lüks otellerin spor salonları açıkken neden diğer spor salonları açık değil. Korona sadece Bağımsız olarak spor salonu işletmelerinde mi baş gösteriyor. Tabiki tüm bu soruları yetkililere sormak istiyorum. Temennimiz vaka sayıların düşmesi ve spor salonlarımızın açılması. Önce sağlık diyoruz sağlık olmadan hiçbir şey olmaz ve bu konuda bizlerde elimizden gelen tedbirlere uyuyoruz,” ifadesine yer verdi.
 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2021, 22:09

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17