Altınok Öz çalışma arkadaşlarının evini mi yıkıyor?

Bu yıkım gerçekleşirse çok konuşulacak gibi...

Altınok Öz çalışma arkadaşlarının evini mi yıkıyor?
banner46

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün hekim iken SSK'dan çalışma arkadaşları olan Dr. Erol Ünder ve Yıldız Ünder'e ait olan aynı zamanda Eski Cemevi Başkanı Mehmet Boy'un da halasına ait olan binanın bir kısmı için yıkım kararı çıkarttığı iddiası, Ünder ailesinin ve sevenlerinin tepkilerine neden oldu. Konu hakkında gazetemize açıklamada bulunan Avukat Mürsel Ünder, "yıkıma kesinlikle izin vermeyeceğiz" dedi.

Daha acıları soğumadan, yıkım kararı!

Ünder ailesi daha 12 gün önce Yıldız Ünder'in vefatıyla yıkılmışlardı. Altınok Öz'ün SSK'dan hekim çalışma arkadaşı olan Yıldız Ünder'in evine yıkım kararı aldırdığı iddiası şaşkınlıkla karşılandı. Gözler şimdi Kartal Belediyesi'ne çevirildi. Yıkım gerçekleşecek mi? Gerçekleşmeyecek mi?

Altınok Öz'ün keyfi ve kötü niyetli uygulaması!

Mürsel Ünder arkadaşlarına gönderdiği mesajda; "Sevgili arkadaşlar dostlar. Şu an itibarıyla Kartal Belediyesi nerden ve neden kaynaklandığını bilmediğimiz büyük bir öfke ile evimizin bir kısmını yarın sabah yıkmaya geleceğini söyledi. Şu saate kadar onlarca hatta yüzlerce aracı koyarak bu işi sulh yoluyla çözmeye çalıştık ama başarılı olamadık. Elli yıllık evimizin yıkımına izin vermeyeceğiz. Sabah 9.00 'da yıkım ekipleriyle geleceğini söyleyen Altınok Öz'ün keyfi ve kötü niyetli uygulaması için herkesi saat 9.00 itibari ile evimizin önünde yanımızda olmaya çağırıyoruz." Ünder ailesi adına Mürsel ünder

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2017, 01:31

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17