Başkan Döğücü, gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

24 Temmuz Basın Bayramını ilk kutlayan Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü oldu.

Başkan Döğücü, gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısı ile kamuoyu görevi üstlenen, bu görevi zor şartlarda sürdüren ve bölgenin nabzını tutan, Sancaktepe kamuoyuna tarafsız bir şekilde haber ulaştıran Yerel Basın Mensupları ile kahvaltılı programda bir araya geldi.

23 Temmuz Salı Günü Belediye hizmet binasında gerçekleşen programda Başkanı Döğücü,Yeni dönemde yapılacak olan projeler hakkında bilgi verirken, basın mensuplarının sorularını cevaplandırıp, taleplerini dinledi.

Gazetecilerin toplumun nabzını en iyi şekilde tutan kişiler olduğunu belirten Başkan Döğücü ” Siz değerli basın mensupları, toplumun nabzını en iyi şekilde tutan, insanlarımızın ihtiyaçlarını, sıkıntılarını veya memnuniyetlerini en iyi gözlemleyebilen, bu tespitleri en sıcak şekilde ve sürekli olarak yapabilen konumlardasınız, takdir edersiniz ki, bizler hizmet trafiği içerisinde, bazen kentte yaşanan bazı aksaklıkları, eksiklikleri, sorunları göremeyebiliyoruz, İşte bu noktada fikirlerini, tespitlerini, görüşlerini bizlerle paylaşan kişi ve kurumların olması, hem bizlerin çalışma azmini artırıyor hem de işimizi daha heyecan ve motivasyonla yapmamızı sağlıyor” şeklinde konuştu.



Program sonunda gazetecilerin sorularını ve taleplerini dinleyen Başkan Döğücü Gazetecilerin 24 Temmuz Basın bayramını kutlayarak günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.





 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2019, 15:24

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17