Çangır, "1750 kurs açarak yaklaşık 50 bin kursiyere hizmet vermekteyiz."

Çangır, "1750 kurs açarak yaklaşık 50 bin kursiyere hizmet vermekteyiz."
banner46
Gazetemize açıklamada bulunan Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin Çangır, "Kursiyerlerimize eğitim seviyesi, yaş ve cinsiyet farkı gözetmeksizin hizmet veren Tuzla Halk Eğitimi Merkezi, gerektiğinde resmi kurum ve çeşitli kuruluşlarla iş birliği yaparak, mesleki, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle hayat boyu yapılan eğitim, üretim, rehberlik ve uygulama etkinliklerine yönelik çalışmalarını devam ettirmektedir.

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi, yılda ortalama 500 uzman öğretmeni ile 300 farklı alanda 450 kurs merkezinde 1750 kurs açarak yaklaşık 50 bin kursiyerine hizmet vermektedir.

Kurumumuz ‘’Açık Ortaokulda ve açık lisede’’ toplamda 10 bin kadar açık öğrenim öğrencisine hizmet vererek Tuzla ilçesinin eğitim kalitesine büyük katkı sağlamaktadır. Ayrıca üniversiteye hazırlık için destekleme ve yetiştirme kurslarımıza katılan öğrencilerimizin her yıl %75 üzerinde öğrencimizin çeşitli üniversiteleri kazanmalarına ve yerleştirilmelerine büyük katkı sağladık.

Kurslarımızda verdiğimiz eğitim, hızlı değişimin insan hayatında ortaya çıkardığı yeni ihtiyaçların giderilmesinde bir çözüm olarak kabul edilebilir. Tuzla Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerine yaşadıkları yere en yakın kurumlarda ve merkez binamızda cam, çini, gümüş işlemeciliği, tekstil, şiş örücülüğü, ahşap boyama, nakış, dikiş, çocuk eğitimi, arıcılık, Osmanlıca, Kuran-ı Kerim, iletişim-diksiyon, bilgisayar, arıcılık, emlak danışmanlığı, hijyen eğitimi, okuma yazma eğitimi, bağlama, İngilizce, Arapça, Rusça, işaret dili, halk oyunları, spor ve diğer mesleki ve genel alanlarda talepler doğrultusunda kurslar açmaktadır. Açılan kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız web sitemiz üzerinden kolaylıkla ön kayıt yaptırabilir." dedi.

---
Tuzla Halk Eğitim Merkezi Telefon : 0216 395 77 43
---


Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2019, 00:10

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17