70 Çocuğumuzu sevindirdik

Kartal Sosyal Yardımlaşma Derneği, Kartallı 70 çocuğu giydirdi.

70 Çocuğumuzu sevindirdik
banner46
Kartal Sosyal Yardımlaşma Derneği hayırseverlerin yardımlarını yoksul çocuklara ulaştırıp, kışı sıcak geçirmelerine vesile oldular.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Kartal Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Cıvak, “ Kartal Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak, Kuruluş ve çalışma amacımız şudur;  Komşuluğun birinci kuralı ve yüce Peygamberimizin hadisi olan ‘Komşusu aç iken, tok yatan bizden değildir’ sözünü ilke edinerek, her şeyin devletten beklememek gerektiği bilinci ile bir eli de biz tutalım diyerek yola çıktık. Her yıl düzenlemiş  olduğumuz ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bir bot bir mont kampanyamızı bitirmiş bulunmaktayız.  Bu sene kampanyamıza başlarken hedefimiz bir önceki yıl 35 olan çocuk sayımızı iki katına çıkarmaktı. Şükürler olsun ki bu yıl 70 çocuğumuza ulaştık.


 
Yönetim olarak kampanyaya başlarken komşularımızdan ihtiyaç sahibi çocuklarımızı belirlerken mahalle muhtarlıklarımız ve okul aile birlikleri ile daha yoğun çalıştık. Atalar mahalle muhtarı Sayın Erhan Gülmüş’e, Cevizli mahalle muhtarı Sayın Memiş Dikilitaş’a, Petrol iş mahalle muhtarı sayın Ayten Aytür’e, Şehit Timur Aktemur Ortaokulu ve Ergenekon İbrahim Şakir ilkokulu okulu aile birliği yönetimine ilgi ve alâkalarından dolayı bir kez daha yönetimin adına teşekkür ederim.
Bu kampanyada bize destek olan ve bağışlarıyla katkıda bulunan hayırseverlerimize, gece gündüz demeden yoğun bir tempoda çalışan fedakâr yönetim kuruluma sonsuz teşekkür ederim. Bundan sonraki hedefimiz daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmaktır.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17