40 yıllık CHP'li isyan etti. "Kartal Belediyesi yüzlerce torpilli adam işe aldı!"

Kartallı tanınmış sporcu ve Karate hocası Yaşar Buyurman, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'i genel başkana şikayet etti.

40 yıllık CHP'li isyan etti. "Kartal Belediyesi yüzlerce torpilli adam işe aldı!"

Yaşar Buyurman Facebook hesabından Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'i, liyakatsız ve torpille işe adam almakla suçlayıp iddialarda bulundu.

-

-

İşte Yaşar Buyurman'ın o iddiaları ve paylaşımı;

-

CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dikkattine! 

Grup toplantısındaki yaptığı açıklamalarda iktidar olursak birinci önceliğim kamuda israfı önleyeceğim buna uymayan bürokratları kapının önüne koyacağım. Bugünkü Sözcü Gazetesi'nde yaptığı açıklamalarda torpili kaldıracağım mülakatsız kimse işe girmeyecek.

Biz yerel yönetimlerde iktidarız Kartal Belediyesi'nde yüzlerce torpille işe girenler var. Ben bunlardan bir kaç tanesini açıklayacağım. Genel Başkan yardımcısı Seyit Torun'un köylüsü Kartal'da oturmadığı halde belediye baskan yardımcısı ve meclis üyesi. Yine Genel Başkan yardımcısı Onursal Adıgüzel'in baldızı Kartal'da oturmadığı halde işe alınmıştır.

Belediye başkanı çocukluk arkadaşını mülakat olmadığı halde özel kalem müdürü yapmıştır. O yetmiyormuş gibi altında passat araba ve şoförü de var, yine belediye başkanının bir akrabası sekreteri yapmıştır.

Sevgili Genel Başkanım yine 4-5 kişiye yakın Kartal'da ikamet yapmadıkları halde altlarinda araba bunlar torpille buraya gelmiştir.  Önümüze atamayla gelen meclis üyeleri hepsini kastetmiyorum ama çoğunun çocukları Kartal Belediyesi ve İbb'ye torpille işe başlamışlardır. Bunu yapmadığınız halde ben size oyumu vermem. Bir partili olarak hem söylüyorsunuz hem söylediklerinizi yerine getirmiyorsanız halk size oy vermez..."

-

-

-

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2022, 12:57

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17