Yunus Fırat Aydın Çırçır Caddesi esnafının mecliste sesi oldu.

Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Mimar Yunus Fırat Aydın Kartal Belediyesi'nin 21. Yüzyıl'da uyguladığı ilkel yöntemi meclis gündemine getirdi.

Yunus Fırat Aydın Çırçır Caddesi esnafının mecliste sesi oldu.
Mimar Yunus Fırat Aydın Eylül ayı Kartal Belediye Meclisinde yaptığı konuşmayla muhalefetin sadece eleştirmek değil, aynı zamanda yönlendirmek olduğunu göstermiş oldu.


Aydın, yaptığı konuşmada Belediye Binası çevresinde yağmur suyu taşkınları sebebiyle yeşil kum torbalarıyla su geçişinin önlenmeye çalışılmasının ilkel bir önlem olduğunu kış ayları gelmeden kalıcı çözüm üretilmesi için kaldırım düzenlemeleri yapılması getektiğini önerdi.




Gazetemize açıklamada bulunan Mimar
Yunus Fırat Aydın "Yaptığımız öneri başta Çırçır esnafı ve çevre sakinlerince büyük destek buldu. Belediye ekipleri bunun üzerine kaldırım çalışmalarına başladı. Ama yetmez kaldırımlara parkeden arabalar sebebiyle mağazasındaki ürünü sergileyemeyen esnafımızın ve kaldırımlardaki arabalar sebebiyle yolda yürümek zorunda kalan yayaların mağduriyetini ortadan kaldırmak için kaldırımlara araba çıkışını önleyecek sabit engelleyiciler (duba) konulması gerekmektedir. Bunun da takipçisi olacağımızı sizin aracılığınızla kamuoyuna duyuruyorum." diyerek sözlerini sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 18:07

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
ali agyuz
ali agyuz - 10 yıl Önce

Çok teşekkür ederiz muhalefet size yoksa bu chp liler is yapmayacak isleri güçleri rant bunların

ali keskin
ali keskin - 10 yıl Önce

FIRAT BEY BIRAZDA ŞU IMAR VE DİYER YERLERLE ILGILI ÇALIŞMA YAPIN LÜTFEN BELEDİYE MÜHENDİSLERİ VE MUTAHITLER HALKI MAĞDUR EDICI ISLER YAPIYORLAR YAPILAN INSAHATLAR PIROJEYE UYMUYOR BUNLAR NASIL IS YAPIYOR BU KONUYLA ILGILENIRSENIZ COK SEVINIRIM TEŞEKKÜRLER

SIRADAKİ HABER

banner17