Yunus Fırat Aydın, Altınok Öz'ün gururlandığı sünnet projesi hikayesini rakkamlarla çürüttü.

Altınok Öz'ün gururlanarak " En önemli projem Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet Projesidir" dediği projesini Yunus Fırat Aydın Mecliste rakkamlarla çürüttü.

Yunus Fırat Aydın, Altınok Öz'ün gururlandığı sünnet projesi hikayesini rakkamlarla çürüttü.
Kartal Belediye başkanı Altınok Öz gazetelere verdiği demeçlerde “Devletin sünnet politikası olmalı. Türkiye’nin Sünnet Politikasını Değiştiriyoruz. Bana ‘En önemli projen nedir?’ diye sorduklarında ‘Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet Projesi’ diyorum ve sonuna kadar bu projenin arkasındayım. Devletin bir sünnet politikası mutlaka olmalı. Bu, sağlıklı nesiller yetişmesi açısından çok önemli” diyordu.


Ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz

Kartal Belediye Meclisi Kasım ayın birleşiminde söz alan Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Yunus Fırat Aydın, "Ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz 'bizim sünnet politikamız var, Sağlık Bakanlığı bize madalya takmalı" diyorsunuz. Tuzla Belediyesi sizin o icadınız olduğunu zannettiğiniz sünnet politikasını sağlık kurumlarıyla yani bir hastaneyle anlaşıp çocukları sünnet ettirmiş.


Kartal Belediyesi parayla, Pendik Belediyesi sıfır maliyetle yapıyor!

Pendik Belediyesi yine 6-12 yaş arası müracat eden herkesi hastanede sünnet ettirmiş. 2013 yılı içerisinde 935 kişi, 2014 yılında ki rakkam 762. Kartal Belediyesinin bir çocuğa sünnet maliyeti 150 lira artı kdv. O, öve öve bitiremediğiniz sünne faaliyetiniz. Sünnet kıyafeti artı hediyeler ise ayrı bir faturaya dahil ediliyor. Pendik Belediyesi'nde maliyet ne kadar peki. Sıfır maliyet. Pendik Belediyesi özel bir hastaneyle anlaşarak, sponsor olma karşılığında hiç bir para vermiyor.

Kartal, Kartalspor gibi düştü!

Gelelim Kartalspor'a. Kartalspor'un bulunduğu ligden düştüğü lig, Kartal'ın bulunduğu ligden düştüğü ligtir. Bize bilgi verirken bizim o bilgileri takip etmediğimizi zannetmeyin. Yaptığınız iyi olan her şeyin arkasındayız. Yapacağınız yanlış olan her şeyinde sonuna kadar karşısındayız. Milletimizin menfaatini sonuna kadar burada savunacağız.
Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2014, 10:49

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
serdar ağyüz
serdar ağyüz - 9 yıl Önce

Fırat bey sizi taktir ediyorum bunlar doğru söylemiyorlar. biz belediyede çalışıyoruz alacaklarimizida vermiyorlar emek düşmanları...

SIRADAKİ HABER

banner17