Yüksel ÇİFTÇİ "Bu Ne Vefasızlık, Üyeliğimi Bile Silmişler!"

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Eski İlçe Başkanı...

Yüksel ÇİFTÇİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Eski İlçe Başkanı Yüksel ÇİFTÇİ gazetemize çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Deniz Baykal'ın Prensi diye adlandırılan Cumhuriyet Halk Partililer tarafından çok sevilen ÇİFTÇİ, yeni yönetimi vefasızlıkla suçladı. Bilindiği üzere sol görüşlülerin 15 yıldır özlemini duydukları ve "İmkansız Kartal'da CHP belediyeyi alamaz" denildiği zamanlarda Çiftçi kurduğu ekibi ile, yönetimi ile ve geliştirilen stratejileri ile Kartal'da belediyeyi Ak Parti'den herkesi şok edecek şekilde aldılar.

Yüksel Çiftçi ve İlçe yönetimi meclis üyesi adaylarını özenle seçtiler ve CHP'ye transferler yaptılar mart seçimlerinden önce.

Görev değişimi yapılırkende Yüksel Çiftçi Arif DAĞLAR'dan görevi Alan Altınok ÖZ'le birlikte hazır bulunmuştu.

Cumhuriyet Halk Partililer tarafından, Kartal tarihinde görülmemiş bir coşkulu kalabalıkla adeta Kartal Meydanında bayram ilan edilmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Teşkilatının açılışına Deniz BAYKAL katılmış ve açılış bir şölene dönüşmüştü.


Bu kadar zor ve mükemmel icraatlara imza atan Yüksel ÇİFTÇİ, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal ilçesinde bulunan üyeliğinin silinmesini büyük bir vefasızlık olduğunu belirterek, yaptığı görüşmeler sonucunda "dilekçeyle başvur üyeliğini yeniden başlatalım" denildiğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Kartal CHP'de görev değişimi yapıldığını ve kendisinin çağırılmadığını belirten ÇİFTÇİ "Bu kadar vefasızlığa pes diyorum." diyerek tepkisini dile getirdi.



Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2011, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17