Yosun Tutmuş Midyeler Grubu'ndan İlçem'e Ziyaret

Ziyaretimize Necdet TÜRKÜZEL, Mesut TAVRAK, Hasan YÜKSEL, Ülkay KARABİBER...

Yosun Tutmuş Midyeler Grubu'ndan İlçem'e Ziyaret
banner46

Ziyaretimize Necdet TÜRKÜZEL, Mesut TAVRAK, Hasan YÜKSEL, Ülkay KARABİBER birlikte geldiler.

Gazetemize şimdiye kadar çok ziyaretçi geldi. Milletvekilleri, milletvekili adayları, belediye başkanları, belediye başkanlığına adaylar, Kaymakamlar, muhtarlar vs. En enlamlı ziyareti ise Yosun Tutmuş midyeler grubu ve MHP Kartal basın komisyonu sorumlusu ve gazetemizin köşe yazarlarından Necdet TÜRKÜZEL, partisini ve ilçe başkanını temsilen gazetemizi ziyaret etti.

Bu ismi lütfen iyi ezberleyin "Yosun Tutmuş Midyeler Grubu" İlçem gazetesinin 7. gecesinde tanıdı Kartal'lılar onları. Birbirinden güzel şarkı ve türküleri ile dinleyenlere adeta müzik ziyafeti çekmişlerdi. Hepsi birbirinden beyefendi, önemli kurumlarda müdürlük yapmış ve emekli olmuşlar. İçlerinde genç bir bayan ve gençlerde var. Partileri ve görüşleri farklı olsada gönülleri bir olmuş.

YOSUN TUTMUŞ MİDYE GETİRDİLER

Bu Yosun Tutmuş Midye ismini nereden buldunuz dediğimizde. Yaşlarını kastederek bu ismi bulduklarını ifade etselerde, kalplerinin yosun tutmadığını ifade etmeden geçemeyeceğiz. Çünkü öyle insanlar var ki dış görüntüleri ile yanıltabiliyorlar. Üşenmeden kış günü gruplarına ismini veren "yosun tutmuş midye" getirdiler.

Basını seven, temiz toplum için basının ne kadar önemli olduğunu idrak eden, gerek ziyaret eden, gerekse telefon ve mesajları ile bizleri arayan herkese teşekkür ederiz.

Aytekin YAŞAR - İLÇEM



Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2012, 21:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17