Ünal ÖZUĞURLU "Altınok ÖZ halkın arasında olmalı"

Kartal’ın...

Ünal ÖZUĞURLU

Kartal’ın en önemli yeri ve tarihi Cuma pazarının kurulduğu Yukarı Mahalle Muhtarı Ünal Özuğurlu, gazetemiz vasıtası ile Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e çağrıda bulundu.

ÖZUĞURLU “Belediye Başkanı'nın Mahallede ki insanlarla da iç içe olmasını istiyoruz” çağrısı yaptı ve Başkan Öz’ün halkın arasında olması gerektiğinin altını çizdi. Kartal’ın en genç muhtarı olarak tanınan ve muhtarlık birimi için hiçte yeterli olmayan küçük bir odada hizmet verme uğraşı içinde bulduğumuz GENÇ ve çalışkan Yukarı Mahalle Muhtarı Ünal Özuğurlu,  “ Belki mahalle halkları ile  bir arada olmaya vakit bulamayabilir. Ama bu konuyu muhtarlar toplantısında da dile getirdik. Vatandaş’a zaman ayırmalı ve vatandaşla iç içe olmalı.

Bir çay bahçesinde veya sokakta dolaşırken vatandaşın hatırı sorulmalı. Bunu yavaş yavaş yapmaya başladı ama, yine fırsat bulamıyor. Bu arada çok önemli bir konunun da altını çizmek istiyorum. İki yıldan beri ve şu anda bu dükkân gibi yerde bulunmaktan rahatsız oluyorum. Muhtarlık odasında konuşacak konumum yok, özel durumlar oluyor konuşmak durumum yok. Adeta kafes gibi bir odada yaklaşık 30 bin nüfuslu bir mahalleye hizmet verme çabası içersindeyiz” şeklinde yakındı.

MUHTAR EVİ İSTİYOR

Yukarı Mahalle Muhtarı Ünal Özuğurlu, halka daha sağlıklı ve elverişli bir ortamda hizmet etmek için mutlaka ve mutlaka muhtar Evinin gerekli olduğunu hatırlattı ve “bu konuda Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Gülseren Böyüktaş, bana telefon etti ve birlikte muhtarlık evinin kondurulacağı uygun bir alanı birlikte tespit edeceğimizi söyledi ve “ Tespit edilecek yere Prefabrik ihalesine  çıkıyoruz”  dedi. Ben de  verilen bu sözün yerine getirilmesini bekliyorum” hatırlatması yaparak muhtarlık hizmetinin gerekli bir ortamda yapılması için Kartal belediyesi ilgililerinin bu konuda başlattıkları çalışmanın sonuçlandırılması gerektiğine vurgu yaptı.

Fethi SATICI

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2012, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17