Turgut ÇEVİK "Dragos Şifa Hastanesi 1987'de Ruhsat Alan, Kartal'ın İlk Özel hastanesidir. Sloganımız SİZİ, BİZE BIRAKIN"

Turgut ÇEVİK
banner46

Genç, dinamik, Dragos Şifa Hastanesi Müdürü ve Kartal Belediye Meclis Üyesi Turgut ÇEVİK’le röportaj gerçekleştirdik.

-Sayın ÇEVİK, bize Dragos Şifa Hastanesini anlatırmısınız?

-Memnuniyetle. 1987’de ruhsat alan Kartal’ın ilk özel hastanesiyiz.

Hastanemiz Kartal ilçesinde, sağlık sektörünün en bol olduğu bir ilçede hizmet vermektedir bildiğiniz gibi. Devletimiz Genel Sağlık alanında bazı düzenlemeler yapmakta. Ssk, Bağ-kur, Emekli sandığı hepsini bir çatı altında yani Genel Sağlık sigortası altında toplanmış oldu. Bu durumdan dolayı özel hastaneler Kartal’da bütün halkımıza açılmış oldu. Kartal’ın en eski özel hastanesi olmamız nedeniyle. Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden, Yavuz Selim Devlet Hastanesi’nden doktorlar ve hatta şu anki Belediye başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok ÖZ dahi “Özel hastanede ilk ameliyatlarımı ben Dragos Şifa hastanesinde yapmıştım.” diyerek anlatır.  

SGK İşlemleri
SGK Çalışanları hastanemize kimlikleri ile başvurmaları yeterli olabiliyor. SGK Emeklileri, Sağlık karneleri veya kimlikleri ile birlikte direk olarak hastanemize gelip işlemlerimizden faydalanabilirler. SGK mensupları hastanemizden Genel Cerrahi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dahiliye(iç hastalıkları), KBB, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Cildiye,Fizik Tedavi,Göz Hastalıkları,Ultrason, Renkli Doppler, Mamografi, Röntgen ve Laboratuar tetkiklerinden yararlanabilirler.

Devlet Memurları ve Emekli Sandığı İşlemleri
Kimlik ile başvurmaları yeterlidir. Hastanemizde Ayakta tedavilerde, Ameliyatlarda, Genel Cerrahi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dahiliye(iç hastalıkları), KBB, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Cildiye,Fizik Tedavi,Göz Hastalıkları,Ultrason, Renkli Doppler, Mamografi, Röntgen ve Laboratuar tetkikleri hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Emekliler
Emekli Sandığı karneniz veya kimlik ile hastanemize direk olarak başvurabilirsiniz.

SİZİ BİZE BIRAKIN

Biz gün geçtikçe hizmet alanımızı genişlettik. Halkımıza hitap edecek bütün branşlarda hizmet vermeye devam ediyoruz. En kaliteli yeni yüzlerle, ekibimizle , doktor kalitemizle sağlık kalitemizle halkımız için çalışıyoruz. Bizim birde sloganımız var “Sizi bize bırakın.” Hasta bize geldiğinde, hastanemize girdiğinde, kendini bize bıraktığında umuyoruz ki buradan en iyi şekilde hizmetini alıp çıkmaktadır.

YEŞİL KARTLILARA HİZMET VERECEĞİZ.

Yeni yılda yeşil kartlı hastalar, özel hastanelerden hizmet alabilecek. Yeşil kartlı hastalara en kaliteli hizmeti vermeye başlayacağız.

BİZDE HİZMETTE SINIR YOK

Hastanemizde Tüm özel sigortalarla anlaşmamız mevcut olup, Branşlarımız; Kulak-burun-boğaz, dahiliye, genel cerrahi, kadın doğum, çocuk, cildiye, fizik tedavi ve rehabilitasyon seansları uygulanmaktadır. Bel ağrısı, ense ağrısı, kol ağrısı, eklem ağrısı şikayetleri olanlar, uzman ekiplerimizle hastalarımız memnun olarak ayrılmışlardır. Göz tansiyonu, göz ameliyatı, katarakt fako yöntemiyle tedavi edilmektedir. 2012’ye yeni branşlarla girdik. Üroloji, nöroloji, ve ortopedi, ultrason, kadın doğumda 3 uzman doktorumuz vardır. Tüm ameliyatları hastanemizde gerçekleştiriyoruz. Hastanemizde 24 saat acil hizmeti verilmektedir.

Op. Dr. Muhsin MORİDİ Hastalarımızın sıkıntılarıyla bizzat kendisi ilgilenmektedir.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2012, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17