Trabzon ve Çaykaralılar Derneği Bosna Hersek'te Kurban kesti.

Trabzon ve Çaykaralılar Derneği örnek çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor.

Trabzon ve Çaykaralılar Derneği Bosna Hersek'te Kurban kesti.
Türkiye’nin en aktif hemşehri derneği YARDIMLAŞMADA yine örnek bir hareket ve organizasyona imza attı.

2016 yılında hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahibi Müslüman Bosna-Hersek vatandaşlarına bizzat işin başında durarak kapı kapı vekaletini aldığı kurbanları islami usullere göre hijyenik bir ortamda keserek dağıttı.


Dernek yönetimi yaptığı açıklamada "Organizasyonda görev alan Dernek eski başkanı Adem YILDIZ, TÇD Kandın Kolları Başkanı Sayın Hatice MUTLU, Sayın Furkan KAYA, Sayın Beyza ÖZCAN ve Sayın Tuncay DİNÇ ‘e TÇD Yönetim Kurlu olarak ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Ayrıca bize Bosna-Hersek’te kapılarını açıp yardımlarını esirgemeyen Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Sayın Bakir İZZETBEGOVİÇ, Bosna-Hersek Baş imamlarından Sayın Mensur PASALİÇ’e, İUS Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Hasan TOPALOĞLU’na , İUS Genel Sekreteri Sayın Arbin GERİÇ’e İUS Temsilcisi Naida GEGO, Sayın Yunus DEMİRBAŞ’a , Sayın Abdulvahhap AİDOO’ya,Sedef Bosnia.d.o.o Şirket Müdürü Sayın Senad HODZİÇ’e, Etem EROĞLU’ya, Mesa Farma Sahibi Sayın Mehmet MEŞA’ya uluslarası Müslüman gönüllülerinden Sayın Nadja BEGLEROVİÇ’ ve Sayın Ejup ZEC’e ayrı ayrı teşekkür ederiz.


Kesilen kurbanlar ekiplerimizce Saraybosna,Tuzla,Srebrenit
sa,Banja Luka, Mostar, Zenica ve Bosna -Hersek ‘in ihtiyaç duyulan bölgelerinde yaşayan Müslüman Boşnak kardeşlerimize ulaştırıldı. Bu organizasyonda maddi ve manevi katkısı bulunan herkesin Allah celleşanuhu hayırlarını ve kurbanlarını kabul etsin. İnşallah Siz değerli üyelerimiz ve katkıda bulunanlar sayesinde seneye başka ihtiyaç duyulan Müslüman kardeşlerimize kurban organizasyonu yapmaya çalışacağız.

Saygılarımızla
(TÇD) Trabzon ve Çaykaralılar Derneği Yönetim Kurulu
 



Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2016, 07:42

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17