Temurhan Yıldız'ın 8 Mart dünya kadınlar günü açıklaması‏

Ak Parti Kartal Belediye başkan adayı Avukat Temurhan Yıldız 8 Mart Dünya kadınlar günü açıklaması yayınladı.

Temurhan Yıldız'ın 8 Mart dünya kadınlar günü açıklaması‏

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun!

 

“Gökyüzünün yarısını, kadınlar taşır.” ifadesi, hayatın yarısını taşıyan kadınlar için kullanılmış ne kadar gerçekçi bir yaklaşımdır. Biliyoruz ki kadınlar omuzlarında çok fazla ağır yük taşıyor.


Sosyal hayatın her alanında yer almaları, birlik ve beraberliğimizin teminatı olarak kendini gösterir. Kadınların bulunduğu her ortamda dirlik ve düzeni rahatlıkla görebilirsiniz.


Günümüzde her platformda kadın-erkek ayırımı yapamayacağımız gibi, insanları; cinslerine, renklerine, dinlerine, mal varlığına ve düşüncelerine göre de ayıramayız. Bu anlayış zaten adalet kavramının temel taşlarından birini oluşturur.


Kadınlar bir güne sığmaz. Bunun farkındayız. Lakin Kadınlar Günü nedeniyle bu farkındalık ve duyarlılık, toplumun her kesiminde bugün daha fazla yer alıyor; kadınların sorunlarının ve haklarının çözümüne dikkat çekilmesini sağlıyor. Biz sadece bugün değil her vakit yanlarındayız. Onların dertlerini dinlemek, sorunlarına sahip çıkmak, sıkıntıları gidermek her zaman bizim önceliğimizi oluşturur ve oluşturacaktır.


Bu vesileyle kadınların gününü kutluyor ve başta bütün kadınlarımız olmak üzere herkese sağlıklı ve huzurlu bir gelecek diliyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun."


Av. Temurhan YILDIZ
Kartal Belediye Başkan Adayı

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 22:15

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17