Temurhan Yıldız 'Ya bu seçimi alacağız ya da Kartal'da bu zillet devam edecek!'

Ak Parti Uğurmumcu'da seçim irtibat bürosu açılışı yaptı.

Temurhan Yıldız 'Ya bu seçimi alacağız ya da Kartal'da bu zillet devam edecek!'

Açılışa Uğurmumcu halkı büyük ilgi gösterdi.


Açılışta kendisine gösterilen ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyan Ak Parti Kartal Belediye başkan adayı Avukat Temurhan Yıldız selamlama konuşması yaptı. Yıldız'dan önce SKM başkanı Temel Yaz ve ilçe Başkanı Mehdi Akman katılanlara hitaben birer konuşma yaptılar.



Ya bu seçimi alacağız ya da Kartal'da bu zillet devam edecek.


Genel siyasetten ve Ak Parti'nin öneminden bahseden Avukat Temurhan Yıldız "Kartal'da bu seçimler çok önemlidir. Kartal'da 5 yılda neler yaşandığını sizler daha iyi biliyorsunuz. Kartal'da 5 yılda 1 katrilyon para harcandı, hiç bir hizmet yapılmadı. Harcanan paralar ise şehir dışına harcandı. Kartal'a harcanan 2 eser var. Birisi Kazım heykeli, birisi de Neyzen heykeli. Onlarında Kartal'da neyi çözdüğünü, neye yaradığını bilen var mı? Onu da bilmiyorum. İnsanlarımız Hamam Sokak'ta ticaret yapamıyor, kimse de giremiyor. Hacılarımız o sokağa bir gitse orada ki rezilliği görse neler düşünürler. Oranın temizliğini yapan kardeşlerimiz diyorlar ki 'Başkanım, orada temizlik yaparken o pislikleri temizlerken midemiz bulanıyor' diyor. Böyle bir hale gelmiş Kartal merkezi. Esnaf sıkıntılı. Müşteriler artık gitmez olmuş. Paralarınızla Nevşehir'e otel yapılıyor. Kendi babasının memleketi. Kartal'ın dışına plaj yapılıyor. Kendisinin tutmuş olduğu takımla ilgili statta sizin paralarınızla loca kiralanıyor. 1 katrilyon para harcanıyor ve işçiler maaşlarını alamıyor. Sorun Altaş temizlikçisi işçi kardeşlerimize, aylardır paralarını alamıyorlar.  Bakkala borçları var. Ev kiralarını ödeyemiyor ve çocuklarına ayakkabı alamıyorlar. İşte bunun için kendimizi iyi sorgulamamız lazım. Ya bu seçimi alacağız ya da Kartal'da bu zillet devam edecek. Her dakikamızı, her saatimizi çok iyi değerlendirmemiz lazım. Ama biz bir 5 yılda daha Kartal'a zillet yaşatmasını Kartal'a reva görmeyecek şekilde seçmenimizi umutsuzluğa düşürmeme adına gece çalışacağız, gündüz çalışacağız. İnşallah 31 Mart günü 31 Mart vakasını CHP'ye yaşatacağız.  



Bankamatik kartıyla çalışan 400 personel var!



Sevgili Kardeşlerim belediye başkan yardımcısı bile şunu söylüyor 'ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim.' Bunu diyen kendi içlerinde ki arkadaşları. Bir başka arkadaşları da diyor ki, şu an meclis üyesi 'Hakimleri, savcıları göreve çağırıyorum.' Bu kadar pervasızca, paranın nasıl harcanacağını bilmeyen sadece bankamatik kartıyla çalışan ve Kartal'da olmayan sigortası belediye tarafından yatırılıp maaşları ödenen 400 personel var. Kartalspor'u küme düşürdüler, ama Kartal Belediyespor'a 8 trilyon para harcadılar.  Şu anda Çavuşoğlu'yla aynı küme de. Kartalspor'u düşürdüler ve Nevşehir'de ki otel Kartalspor'a sponsor olmuş ama Kartalspor düşüyor. Bu kadar pervasızca,  bu kadar düşüncesizce, Kartal'ın paralarının nerelere gittiğini siz düşünün. Bir çok şeyi de burada sizlere anlatmaya dilim varmıyor.


CHP'nin üzerinde oy alacağız.


30 Mart bizim günümüz olmalıdır. 30 Mart sizin gününüz olmalıdır. 30 Mart Türkiye'nin yeniden şahlanış günü olmalıdır.  30 Mart yeniden bu coğrafyada umutların filizlendiği ve çınar ağacına döndüğü gün olmalıdır.  Allah için büyüklerimiz torunlarına, yakınlarına ve gençlerimize geçmişi çok iyi anlatmalıdır. Hanım kardeşlerimiz daha fazla kapı çalmalıdır.  Bu seçim dünyada var olma, dik durma seçimi olacak ve Allah'ın izniyle biz bunu başaracağız. Biz bu güne kadar 8 seçim geçirdik. Esnaf ziyareti yaptığımızda gördük ki, bu güne kadar bize görülmemiş bir teveccüh ve mevcut yerel iktidara görülmemiş bir tepki var. Uğurmumcu mahallesinde sanki Cevizli mahallesinde dolaşıyormuş gibi Ak Parti'ye ilgi ve alaka var. Bu gün buradan çıkan sonuç, 30 Mart sabahı kesinlikle CHP'nin üzerinde oy alacağız. Allah'a hamd olsun. Bize burada bu mutluluğu yaşattıysa çok daha umutluyuz ve çok daha gururluyuz. Açmış olduğumuz bu irtibat ofisimizin İnşallah mahallemize, Kartal'ımıza, İstanbul'umuza ve Türkiye'mize hayırlar getirir. Bu vesileyle burada çalışacak kardeşlerimize başarılar diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2014, 01:25

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17