Temurhan Yıldız 'Otel alınırken Kamer Gök'ün aklı neredeydi!'

Ak Parti Kartal İlçe Teşkilatı yeni ilçe merkezinde basınla kahvaltıda bir araya geldi.

Temurhan Yıldız 'Otel alınırken Kamer Gök'ün aklı neredeydi!'
banner46

Toplantıya Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Avukat Temurhan Yıldız, Meclis üyeleri Temel Yaz, Mehdi Akman, Hüsna balcı, İlçe yönetiminden Fikret Polat, Erdal Demirhan ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldılar.


CHP İlçe Başkanı ve aday adayları bile Kartal Belediye Başkanını eleştirdi!


Yıldız, Kartal ile ilgili düşünce ve projelerini anlatırken özellikle Kartal Belediyesinin çalışmalarını sıkça eleştirerek şunları söyledi; “Geçmişte yaptığımız eleştirileri bugünlerde CHP aday adaylarının dile getirmelerinin oldukça manidar bir durum olduğunu bunu herkesin gördüğünü ve kendilerinin ne derece doğru bir siyaset yaptıklarının kabul görüldüğünden dolayı mutluyum.



Sayın Kamer Gök, Nevşehir Oteli kararı alınırken aklınız neredeydi?


Onların neler söylediğinin aslında bizim için hiçbir önemi olmamakla beraber dediğimiz şeyleri, bugünlerde söylemlerinde sık sık vurgulamaları dikkat çekici bir durum. Kendi İlçe Başkanları dahi Nevşehir’de alınan otelin uygun olmadığını bir Belediye’nin ticaret yapamayacağını söylediğini biliyoruz. Ancak ona da sormak gerekiyor 4 yıl önce alınan bu otelin meclis kararı alınırken aklınız neredeydi? O zaman sesiniz çıkmadı da şimdi açılışta bir takım olaylar oldu diye neden dillendirildiğini merak ediyoruz.


Kartal Belediyesinin, dört buçuk senede iki tane yatırımı var!


Kartal’da görünürde tesis bazında hemen hemen hiçbir yatırım yapılmadı. Dört duvarı tamamlanabilmiş sadece iki tane yapı var onların bir tanesi Saman Cafe, diğeri de Başkanlık konutu. Kartal’da yatırım adına yapılmış başka bir yer göremezsiniz.

Bunca paralar harcanmasına karşın Kartal’a çivi çakılmamıştır. Dört buçuk senedir, bir belediye hizmet binasını bitiremediler, Soğanlık’ta kaba inşaatı bitmiş olan YKYM’ni hala bitiremediler, fakat Kartal dışındaki kendi memleketine otel yapmayı en öncelikli konu olarak ele aldığını herkes gördü.

Görünürde bir Adalar tesisi birde Nevşehir’deki otel var. 820 milyon lira bütçe heba edilmiştir. Üstelik borç 200 milyona çıkmıştır. Kartal’ı enkaz olarak aldık borca batmış bir durumdaydı diyenler artı bütçeden eksilere düşmüştür." dedi.




Yıldız'ın konuşmasının devamı ilçemde yayımlanacak...

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2013, 23:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17