Temurhan Yıldız Mustafa Kul'a 'Demokrasi hazımsızlığı yaşıyor!' dedi.

Ak Parti Kartal ilçe başkanı Avukat Temurhan Yıldız CHP Kartal Belediye Başkan aday adayına cevap verdi.

Temurhan Yıldız Mustafa Kul'a 'Demokrasi hazımsızlığı yaşıyor!' dedi.
Ak Parti Kartal ilçe başkanı Avukat Temurhan Yıldız CHP aday adayı Mustafa Kul'un bir toplantıda yapmış olduğu acıklamaya istinaden "Bu Ülkede bakanlık makamında bulunmuş olan bir insanın yapmış olduğu acıklama büyük talihsizliktir." dedi.


Demokrasi hazımsızlığı yaşıyor!


Yıldız açıklamasında "Ak Parti yüzde 50 oy alırsa savaş cıkartırız söyleminde bulunan bir kişinin hem demokrasi hazımsızlığı yaşadığı hemde Kartala verecek hiç bir birikiminin olmadığı aşikardır. Kartalda Vatandaşı savaş cıkar korkusuyla insanları Kula Kul etmeye zorlamaktadır.
     

Azınlığın çoğunluğa tahakküm ettiği yıllar geride kalmıştır!


Biz Kartal'da ve Türkiye'de kardeşçe yaşanılabilir demokrasiye ve sandığa saygı duyan halka hizmet yolunda projelerin yarışacağı bir ülke ve Kartal arzusu içerisindeyiz. Ak Parti korkuyu değil hizmeti ön planda tuttuğu icin halkın büyük tevveccühü ve desteğiyle yoluna devam etmektedir. Bizler yönetim anlayışında hicbir ayrım yapmadan her kesime yönelik hizmet yapmaya devam ediyoruz ve etmeyede devam edeceğiz. Chp'nin alışa geldiği azınlığın çoğunluğa tahakküm ettiği yıllar geride kalmıştır. Secim sandığındaki hile, açık oy gizli tasnif yapıldığı CHP dönemiyle kapanmıştır. 30 mart 2014 tarihinde yapılacak ilk mahalli idareler seciminde Kartal halkı bu zihniyete gereken cevabı verecektir." dedi.
Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2013, 22:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17