Temurhan Yıldız 'Milletin bize olan teveccühünü içlerine sindiremediler'

Bazı gurupların milletimizin gözü önünde kalabalık bir gurupla Ak noktamıza saldırmasına Temurhan Yıldız'dan cevap geldi.

Temurhan Yıldız 'Milletin bize olan teveccühünü içlerine sindiremediler'
banner46

Yıldız, Basına gönderdiği açıklamada ;


"Ak Parti Gençlik Kollarımızın Kartal meydanında açmış olduğu etkinlik standına Kartallı vatandaşlarımızın ilgisinin yoğun olması diğer parti ve marjinal gurupları oldukça rahatsız etmiş ki Ak Partiye yurt çapında olduğu gibi Kartalda da gösterilen teveccüh ve sevgi karşısında karşı guruplar milletimizin gözü önünde kalabalık bir gurupla Ak noktamıza saldırarak, tacizde bulunarak ,her türlü taşkınlığa başvurdular.


Gençlerimizin etkinliğine engel olmak isteyen bu baskıcı zihniyetle demokratik mücadelemiz yılmadan devam edecektir. Her fırsatta kavga ve şiddete başvurarak bizi yıldırmak niyetinde olanlar şunu iyi bilmeliler ki Ak gençlik tertemiz yürüyüşüne devam edecektir.


Kartalın beş yılını çalan zihniyetin millete anlatacağı bir şeyi olmayınca bu tür davranışlara baş  vuruyorlar. Gençliğimize yapılan bu davranışlar Ak Gençliğin daha fazla çalışarak daha çok birbirine kenetlenerek, Kartalda Ak belediyeciliği geri getirmesinde katkıları ve azmini daha da arttıracaktır.


Göstermiş oldukları bu saldırgan davranışlar 30 Marttaki Ak Parti seçim zaferinin müjdesidir. Ben gençlerimizin çalışma azminden ,cesaretinden ve diklenmeden dik duruşlarından dolayı birkez daha tebrik ediyorum. "      

Av.Temurhan Yıldız

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2014, 22:32

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
OKUR YAZAR
OKUR YAZAR - 10 yıl Önce

gençlik kolları'na yapılan edepsizliktir. kartal aklanacak allah in i̇zni̇yle...

BARBAROS
BARBAROS - 10 yıl Önce

bu güzel etki̇nli̇gi̇ gölgelemek i̇stedi̇ler chp ve ak parti̇ satantlari yan yanaydi ve ençok ilgi bi̇zi̇m standaydi bu marjinal anarşi̇stler çekemedi̇ler hasetleri̇nden kudurdular bu hareketleri̇ kendilerine zarar veriyor 30 marta halkimiz bu marjianl anarsitlere gerken cevabi vericektir

Hurriyet 2
Hurriyet 2 - 10 yıl Önce

Gelecegimiz için durmak yok baskanim kartal halkı hizmet için sizinle. bizlere projeleriniz anlatan herkeze teşekkür ediyoruz. Hedef 30 mart Hedef 2023 Ahmet

SIRADAKİ HABER

banner17