Temurhan Yıldız 'Kartal'ın Yıldızı parlayacak!'

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı Aday Tanıtım Toplantısı düzenledi.

Temurhan Yıldız 'Kartal'ın Yıldızı parlayacak!'
Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda Ak Parti ve Temurhan Yıldız sevdalıları salonu hınca hınç doldurdular. Salona sığmayan Ak Parti'liler koridorlardan dinlemek zorunda kaldılar.


Toplantıya Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Muhammed Mehdi Akman, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Kartal’dan sorumlu Cihan Öztunç, Ak Parti İl Genel Meclis üyeleri Hasan Altuntaş, Kenan Çakal, Ak Parti Kartal Belediye başkan aday adayları, Ak Parti Kartal belediye meclis üyeleri, Ak Parti Seçim Koordinasyon Başkanı Temel Yaz, Kadın Kolları Başkanı Sema Durmuş, Gençlik Kolları başkanı Uğur Uyhan, Mahalle Birim Başkanları, Sandık Müşahitleri ve çok sayıda partili katıldı.



Ak Parti'li Belediyeciliğe Kartal'ın, İstanbul'un ihtiyacı var.


Selamlama konuşması yapıp Ak Partililere hitap eden ilçe başkanı Mehdi Akman “Aday Adaylarımız AK Parti misyonuna uygun bir aday adaylığı süreci yaşattılar bize. Her aday adayı birer AK Parti neferi gibi çalıştı bu süreçte onlar sahada bir aday adayı hakkında konuşmaktan çok gittikleri her yerde kendilerini tanıttılar, AK Partiye tanıttılar. AK Parti'nin hizmetlerini vatandaşımıza anlattılar AK Parti 17 yıllık süre içeresinde Türkiye’yi nereden nereye getirdiğini, Türkiye’nin ekonomisini on bir yılda nereye geldiğini anlattılar. Ulaşımda sağlıkta savunma sanayiinde tarımda Türkiye’yi on bir yılda nereden nereye geldiğini anlattılar. Ben huzurlarınızda onlara tekrar teşekkür ediyorum. Aday adayı kardeşlerimiz bu süre içerisinde AK Partili yerel yönetimlerin faaliyetlerini anlattılar. AK Partili belediyeciliğinin Kartal’a olan ihtiyacını İstanbul’a olan ihtiyacını Türkiye’ye olan ihtiyacını anlattılar. Ben tekrar onlara şükranlarımı sunuyorum. Değerli kardeşlerim, tatlı bir rekabet havası içerisinde Aday Adaylığı süreci bitti. Sevgi, seviyeli ve AK Partiye olan sevdalarından kaynaklanan duruşlarıyla, davranışlarıyla bugün de burada aramızda bulunan bu duyguyu hep beraber bize yaşattılar. Tekrar onları kutluyorum. Değerli kardeşlerim bildiğiniz gibi AK Parti Türkiye’nin en büyük partisidir. Ve en büyüğü olmaya da devam edecektir inşallah. Dokuz milyona yaklaşan üye sayısıyla Türkiye’de en çok sahiplenen de partidir aynı zamanda. Milletimizin bu teveccühü bizleri her zaman onurlandırmış ve gururlandırmıştır.



Bu seçim, dünya mazlumlarının haklarını koruyan seçimdir.


Belediye başkan adayımız yapılan değerlendirmeler sonuncunda genel merkezimizce belirlenmiş ve bizlere sunulmuştur. Değerli kardeşlerim, bu noktadan sonra bizim yapacağımız tek şey adayımızın yanında durmak, adayımızla el ele gönül gönüle vererek Kartal’ı tekrar AK Partili belediyeciliğe emanet etmek olacaktır. Çünkü bu seçim hem Kartal’ımız hem İstanbul’umuz hem de ülkemiz için çok önemlidir. Bu seçim kendi siyasi ve şahsi çıkarlarını dış güçlerin karanlık oyunlarını birleştirenlerle bu ülkenin milli güçleri yani milletle olan mücadelesi şeklinde geçecektir. Zira bu seçim ya milli iradenin devamı ya da dış destekli vesayeti anlayışa geri dönüşüm tekrar geriye dönüşüm seçimi olacaktır. Değerli kardeşlerim, son on bir yılın en önemli seçimlerine giriyoruz. Bu seçim sadece Kartal’ın değil, İstanbul’un seçimi değil, Türkiye’nin seçimi değil, dünyanın, dünya mazlumlarının haklarını koruyan bir iktidarın tekrar devam etmesi ve etmemesinin seçimi olacaktır. Dolayısıyla bir anlık ihmal ve bir anlık rehavet bize çok şey kaybettirecektir.


Oto yolları, köprüleri, hava limanlarını, enerji santrallerini, üçüncü köprüyü halkımıza anlatacağız


Seçim kampanyası boyunca çok çalışmalıyız tüm teşkilat mensuplarımızla aday adaylarımızla el ele gönül gönüle vererek gecemizi gündüzümüze katarak bu çalışmayı sürdürmeliyiz. Biz bazılarının yaptığı gibi yalan ve iftira üzerini kurulu bir seçim strateji izlemeyeceğiz hiçbir zaman buna tenezzül etmeyeceğiz. Zira bizim bu vatandaşa bu millete anlatacak çok şeyimiz var. Bu süreç içeresinde genel idare hizmetlerini anlatacağız. Türkiye’nin on bir yılda nerden nereye geldiğini Türk ekonomisinin on bir yılda nasıl ilerlediğini anlatacağız. Oto yolları köprüleri hava limanlarını enerji santrallerini üçüncü köprüyü anlatacağız arkadaşlar. Bunun yanında Büyükşehir belediyesinin yaptığı hizmetleri anlatacağız. Metrosuyla ulaşım için harcanan ulaşım kavşaklarıyla çevre yatırımlarıyla su problemlerinin nasıl çözüldüğünü atık suların nasıl bertaraf edildiğin, bunla ilgili yapılan yatırımları anlatacağız.


bizim başaramayacağımız hiç bir şey yoktur.


Yeşil alanları ağaçlandırma çalışmalarını İstanbul’un on yılda nasıl yeşil bir mekân haline geldiğini anlatacağız. Sosyal projeleri kültürel ve sanatsal faaliyetleri anlatacağız ve Kartal’ı anlatacağız arkadaşlar. Son beş yılda Kartal’da nasıl bir kayıp yaşandığını, Kartal’ın kaynaklarının son beş yılda nasıl heba ve israf edildiğini anlatacağız. Kartal kaynaklarının Kartal yerine, Kartal dışına nasıl aktarıldığını, bu çalışmaların nasıl yapıldığını, AK partili belediyenin bu ülkeye ve Kartal’a nasıl gerekli olduğunu anlatacağız. Evet, bu akşam bizim anlatacağımız gerçekten çok şey var Yeter ki bir birimizi kırmadan dökmeden bu süreçte bir birimizi üzmeden seçim çalışmalarını hep beraber el ele gönül gönüle vererek sürdürmek şartıyla devam ettireceğiz. Aramıza nifak tohumları serpmek isteyenlere pirim vermeden bizim başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. İnşallah başaracağız. Ve şunu sormak istiyorum hep beraber el ele gönül gönüle vererek 30 Mart 2014 ‘te Türkiye’yi almaya var mıyız? 30 Mart’ta İstanbul’u almaya var mıyız? 30 Mart’ta Kartal’ı almaya var mıyız? Ben hepinize teşekkür ediyorum. Kalın sağlıcakla” dedi.


Herkese teşekkür ederim


İlçe başkanından sonra konuşan AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Av. Temurhan Yıldız "Aday adaylığı sürecinde bizlere desteğini veren Kartal halkına sivil toplum kuruluşlarına, Kartal halkına ve bize bu görevi takdir edenlere tekrar teşekkür ediyorum. Aday adaylığı sürecinde, aday adayı arkadaşlarımız yaptıkları çalışmalarla bizlere ciddi manada katkılar sağladı, kendilerini bu nezaketli davranışlarından dolayı Ak Parti vizyonuna uygun saha çalışmalarından dolayı, birbirleri için değil bu partiye katkı sağladıklarından dolayı kendilerine yürekten teşekkür ediyorum.


Türkiye’nin büyük bir devlet olma mücadelesini engelleme gayretindeler!


Değerli Kartallılar ne zaman Türkiye’de özgürlük kardeşlik rüzgârlarıyla ay yıldızlı bayrak dalgalansa, ne zaman Türkiye içerde ve dışarda şaha kalksa, ne zaman Türkiye’de gözlerde ki o sevgi dillerde dualara dönüşse işte birileri çıkıyor, karanlık odaklar Türkiye’de bir şeyleri tekrar değiştirme gayreti içeresine giriyor. Millet için hiçbir projesi olmayan sadece siyasi ideolojilerle bu milletin değerleriyle kavga eden puslu havalarda kendisinin iktidara gelme hevesiyle bir anda kendisini iktidarın en büyük gücü olarak kabul eden siyasi partiler başta CHP olmak üzere, ülkemizde geçmiş iktidarları birçok şekilde tehdit eden, başbakanlar değiştiren, pazarlıklar yaparak kendilerine rant elde eden medya patronları ve yine üretmeden mal satmadan karşılığı olmadan elindeki parayı faize yatırarak para kazanan Anadolu sermayesini hor gören Türkiye’de belirli ağababaları , patronlar, vakıflar TUSİAD’lar.. Bunların hepsi Türkiye’nin ileri gitmesini engellemek, Türkiye’nin ayağından çözmüş olduğu o zincirleri tekrar ayağına bağlamak, Türkiye’yi itibarsızlaştırmak, Türkiye’nin büyük bir devlet olma mücadelesinin nasıl engellerim, bu milleti nasıl yoksullaştırırım, bu milletin cebindeki parayı nasıl alırım diyen işte bu zihniyettir.


Bütün İslam Coğrafyasının kurtuluşu milletimizin sırtındadır.


Değerli kardeşlerim Gazze’deki imam Başbakanımıza dua ediyor, Bosna’da ki kardeşlerimiz Başbakanımıza dua ediyor, sabahlara kadar serilmiş olan seccadelerde Başbakanımıza hacılar, analar, babalar, kardeşler, bütün dostlar dua ediyor. Bu coğrafya da ki bütün Müslüman kardeşlerimiz onu kendileri için lider görüyor. Çünkü bu millet İslam Sancağını asırlarca en iyi taşıyan millet olarak Türk milleti olmuştur. Bütün İslam Coğrafyasının kurtuluşu milletimizin sırtındadır. Öyle ki Tuna Nehrinde alınan abdestle bu millet Afrika’da namaz kılmıştır. İstanbul’da okunan ezan Çaldıranda duyulmuştur. Herkes biliyor ki bu millet geçmişine dönerse, bu millet geçmiş ruhu yakalarsa artık kimse bu milleti bu büyüme yolundan geri çeviremeyecektir.


835 milyon TL para harcanmış, 200 küsur milyonlar borç var!



Güçlü olmak belediyeyi almaktan geçiyor. Baktığımız zaman 5 yıllık süreçte Kartal Belediyesinde yaşananlara bakarsak; Halkın parasını çöpe atma, Kartal’ın dışına yatırım yapma, 835 milyon TL para harcama, 200 küsur milyonlar borç bırakma, meclis kurulunu hiçe sayma ve yapılan harcamaların hukuki zemininin olmayışı beş yılda Kartal Belediyesinin yaptıklarıdır. Yine maaşını alamayan işçiler, sokak hayvanları sorunu, Hamam Sokaktaki çevre kirliliği gibi bütün saydıklarım ve bunlar Kartal Belediyesinin yaptıklarıdır.


Taşlar (heykeller) çiçek açacak


Bunların zamanında Kartal’ın başına taş yağdı. 30 Mart’ta Kartal’da bu taşlar çiçek açacak. Kartallı vatandaşlarımız, seçmenlerimiz bunları görüyor, sokağa çıktığımız zaman oradaki dostlarımız bunları görüyor her tarafta bunlar anlatılıyor. Fakat bunlardan kurtulmanın yolu bu salonda sloganlarla olmuyor, kapı kapı gezip bunları bilmeyenlere anlatacağız ve 30 Mart akşamı Kartal’da CHP’li belediyeyi değiştirip AK Partili bir belediye haline getireceğiz.


Bütün komşu ilçelerimiz Kartal’ın önünde


Sadece beş yıllık için düşünmeyeceğiz biz gelecek nesiller için uzun yıllara projeler üretiyoruz. Planlarımız 50 yıllık 100 yıllık olacak. Geleceğimiz olan gençlerimiz için güzel işler ortaya koyacağız. Kartal en eski ilçelerin önünde geliyor. Geçmişine baktığımız zaman kendi içerisinden Maltepe’yi, Tuzla’yı, Pendik’i, Sultanbeyli’yi, Sancaktepe’yi çıkartmış ve Ataşehir ’in bir kısmı Kartal’dan çıkmıştır. Fakat bugün baktığımız zaman bütün komşu ilçelerimiz Kartal’ın önünde hepsi Kartal’dan daha fazla gelişmiş. Kartal’ı onlarla rekabet edebilecek duruma, sosyal, ekonomik ve ticari olarak onların önüne geçebilme mücadelesi içerisinde olacağız. Kartal’ı sadece otel olarak kullanan vatandaşlarımız var. Alışveriş için Maltepe’ye Pendik’e giden vatandaşlarımız var. O vatandaşlarımızın Kartal’da harcama yapmasını, yatırım yapmasını sağlayacağız. İşadamlarımızın önünü açacağız. Kartal’daki vatandaşlarımızın burada iş bulabilmesini sağlayacağız. Kartal’da herkesin sıkıntısını kendi derdimiz olarak göreceğiz.


Kartal'ın Yıldızı parlayacak!


Kartal, İstanbul’un ticaretiyle bağımlı hale gelebilecek, iç içe olabilecek, İstanbul’da ki o güzellikleri Kartal’a taşıyabilecek bir mücadele içerisinde olacağız. Bunun için Kartal’da disiplinli bir ekip, genç beyin, tecrübeli kadro bunun için mücadele sürdüreceğiz .Ak Parti içerisinde belediyeciliği iyi bilen kardeşlerimiz var buna inanın buna güvenin. Güzel bir ekiple bu şekilde çalışarak Kartal’ı bütün ilçeler içerisinde öne çıkacak, yıldızı parlayacak bir ilçe haline gelecek. Bu süreçte kesinlikle İlçe Başkanımız dile getirdi karalama kampanyası yapmayacağız sadece kendi projelerimizle siyaset yapacağız. Geçmişte yapılan karalama kampanyalarını biz yapmayacağız. Büyükşehir Belediyesinin birçok imkânını sizler için Kartal’a getireceğiz. Kartal’da sağlıkla ilgili, eğitimle ilgili, ulaşımla ilgili yapılması gerekenler, otoparklar, imar çalışanları, tren yolu bağlantısı, sahil çalışması yaparak vatandaşımızı Uğur Mumcu’dan Soğanlık ’tan merkeze çekeceğiz. Hepiniz birer Temurhan Yıldızsınız. Seçimi hep birlikte kazanacağız. Biz halkın oklarını üzerimize almayacağız biz ilçemizin yıldızlarını parlatacağız. Kartal durduğun yeter şimdi hareket zamanı diyeceğiz.’’ dedi.


Programdan sonra AK Parti Kartal Belediye başkan aday adayları ve ilçe yönetimi günün anısına fotoğraf çekildirler.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2014, 14:38

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ismet Kücük
Ismet Kücük - 10 yıl Önce

kartal icin daha hic bir proje , duymadik örnegin biz cevizli, esentepe yukari rahmanlarda ne proje gördük nede proje duyduk, bu sefer oylarimiz güzel projelere olacak.

SIRADAKİ HABER

banner17