Temurhan Yıldız 'Kartal Belediyesini geri alacağız'

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve il yönetim kurulu üyeleri haftalık olağan toplantılarını Kartal'da gerçekleştirdi.

Temurhan Yıldız  'Kartal Belediyesini geri alacağız'
Ak Parti İstanbul il başkanlığı'nın her ay bir ilçe de toplantı gercekleştirmek amacıyla ilçelere yapmış oldukları toplantı amaçlı ziyaretlerinin bu ayki durağı Kartal ilçesi oldu.


Kartal'a hoşgeldiniz


Geçtiğimiz günlerde Kartal İl Özel İdare binasına taşınan Ak Parti İlçe Başkanlığı 2014 seçimlerine yeni yerinde hazırlanıyor. Ak Parti İstanbul il başkanı Aziz Babuşçu ve il yönetim  kurulu üyeleri yeni ilce binasını ziyaret ederek haftalık olağan toplantılarını gercekleştirdiler. Toplu halde gelen il başkanı ve il yönetimini Ak Parti Kartal İlçe başkanı Avukat Temurhan Yıldız ve ilçe yönetim kurulu üyeleri kapıda karşılayarak "Kartal'a hoşgeldiniz' dediler.


İl toplantısı Kartal'da


İlce binasının yeni yerinde toplantıya ev sahipliği yapan Ak Parti Kartal ilçe teşkilatı heyecanlı ve mutlu bir gün yaşadı. Yeni ilçe binasını gezip inceleyen il başkanı Aziz Babuşçu daha sonra cok amaçlı salonda il yönetimiyle birlikte ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yürütmeleriyle ortak bir toplantı gercekleştirdi. Toplantıda il sekreterya başkanı Arzu Akalın'ın moderatörlüğünde toplantı başlatıldı. İlçe başkanı Avukat Temurhan Yıldız "Sayın il başkanımız ve il yönetim kurulu üyelerimiz hoş geldiniz, sizleri Kartal ilçemizde teşkilatımız adına ağırlamaktan mutluluk duyduk." dedi. 


Kartal Belediyesini geri alarak taçlandırmalıyız


Daha sonra, Kartal ilçesi, mahalle, seçmen, demografik yapısı, seçmen profili, son seçimlerde alınan oy oranlarını anlatan bir sunum gercekleştirildi. Sunumun ardından ilçe yönetimi ve kadın gençlik yürütme kurulu üyeleri kısaca kendilerini tanıtmasının ardından toplantı il başkanının konuşmasıyla devam etti. İl başkanı Aziz Babuşcu konuşmasında Kartal ilçe teşkilatıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Babuşcu Yeni ilçe binasının çok güzel ve kullanışlı olduğunu belirterek, hayırlı ve uğurlu olmasını söyledi. Babuşcu "Kartal teşkilatımız bu güzelliği belediye seçimlerinde Kartal belediyesini geri alarak taçlandırması gereklidir." dedi.


Kartal halkı hizmetlerimizi daha önce gördü


İl başkanı önümüzdeki seçimlerin önemini belirterek "Ak partili belediye görmemiş ilçelerimiz benim içimde uhtedir. Çünkü, onlar Ak Parti hizmetleriyle daha henüz tanışamadılar. Hizmetlerimizi göremediler ama Kartal halkı bu hizmetleri daha önce gördü ve tanıştı hizmetlerin mukayesesini Kartallı vatandaşlar yapabilir. Onun için teşkilatımız daha çok çalışarak Kartal Belediyesini geri almalıdır." dedi.


Kartal Belediyesini geri alacağız


İl başkanı Aziz Babuşcu ilçe başkanı Avukat Temurhan Yıldız'a günün anısına Şirazi'nin bir eserini hediye etti. İlce başkanı Yıldız ise il başkanına ziyaretlerinden dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek "'Kartal Belediyesini geri alacağız" sözünü ilçesi adına verdi. Yıldız, Günün anısına önceden hazırlattırılan cam faunusta turkuaz varak el yazması ayet hediye etti.


Daha sonra Ak Parti İstanbul il yönetimi ilçe toplantı salonuna geçerek haftalık olağan toplantısını gercekleştirdi.
Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2013, 00:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
pendik
pendik - 11 yıl Önce

hürriyet mah. arkadaşlarımıza söz verdiğiniz tapuları vermeden çok zor. bizleri ve kartaldaki arkadaşlarımızı aradılar bizlerden tapu sözünü verenler sözlerinde durmadı bundan dolayı yerer ve ibb seçimlerinde bir kez daha oy vermememizi istiyorlar sizler sözünüzü tutun ki partimiz ile arkadaşlarımız arasında kalmayalım hayırlı çalışmalar

kartal
kartal - 11 yıl Önce

evet pendıklı arkadasıma katılıyorum..akp burda verılen sozlerını yutmadıgından kartalı chp kaptırdı..sımdı ıse chp de alamaz akp de....

SIRADAKİ HABER

banner17