Temurhan Yıldız ' Biz gönülleri yapmaya geldik.'

Temurhan Yıldız Ak Parti Kartal Belediye başkan aday adayı olduğunu coşkulu kalabalığa açıkladı.

Temurhan Yıldız ' Biz gönülleri yapmaya geldik.'
banner46

Aday adaylığını açıklayan Avukat Temurhan Yıldız'a ilçe yönetimi ve mahalle teşkilatları coşkulu katılımlarıyla destek verdiler.


Yıldız "2001 yılının aralık ayında kurucu üye olarak kurduğumuz bu ilçede yönetim kurulu üyesi olarak Kartal'da göreve başladım.  Kurduktan bir yıl sonra ki seçimlerde Rabbime şükürler olsun ki Ak Parti'nin  iktidara gelmesiyle neticelenen bir hizmet kervanı yola çıkmış oldu. 2002 - 2004 yılları arası seçim işleri başkanlığı, daha sonra dört yıl siyasi ve hukuk işleri başkanlığı, 2007 seçimlerinde genel koordinasyon başkanlığı,  2008 yılında ilçe başkanlığı ve bu gün 2013 yılındayız. Ak Parti'nin demokratik standartları yükseltmesi neticesinde burada ki arkadaşlara fırsat eşitliği verilmesi açısından değerlendirdiğinizde gelmiş olduğumuz yolu özetlemenin ne kadar önemli olduğunu ifade etmek istiyorum.  Ben Artvin doğumluyum.  Köyümde ilköğrenimimi tamamladıktan sonra İmam Hatip lisenin bitirdim. 19 Mayıs Sosyal Bilimler fakültesini bitirdikten sonra, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdim. Askerliğimi yedek subay olarak yaptım ve 20 yıldır serbest avukatlık yapıyorum.

Kartal'a karşı sorumluluklarımız var.


Şöyle bir baktığımızda köyümden yetişerek Kartal gibi bir ilçe de teşkilatı kurup her kademesinde çalışıp, ilçe başkanlığı görevini ifa ederek,  yeni bir yola çıkma kararını vermiş bulunuyorum.  Bu bir ayrılma değil, bu bir veda da değil ancak, bir durakta durduktan sonra ikincisine start verme olarak nitelendiriyorum. Partimin, teşkilatımın istekleri ve teveccühleri ile bu yola çıkıyorum. Rabbim inşallah bunu hayırlı ve uğurlu eyler. Siyasette jenerasyon değişiyor. Yeni siyasetçilerin çıkması gerekiyor.  Kartal'da mutlaka siyasi tecrübeleri olan arkadaşlarımızın da öne çıkması gerekiyor.  Biz Ak Parti olarak 10 yıllık süre içerisinde bunu başarabildiysek demek ki Kartal'a karşı sorumluluklarımız var.  Bu sorumlulukları yerine getirmek adına mutlaka bu hedeflere de kendimizi koymamız gerekiyor.  Bunu başaramadığımız zaman partimizin geleceği ile ciddi sıkıntılar doğacağını da hep beraber görmemiz gerekiyor. 


biz gönülleri yapmaya geldik.



Siyasi büyüklerimizle birlikte bir araya gelerek bir yumruk gibi gücümüzü birleştirmemiz gerekiyor.  Partimizin kurumsal başarısı için, partimizin kurumsal yapısını yapısını korumak adına bazı şeylere dur dedik, bazı şeylerinde karşısında olduk. Ama  hiç bir zaman kişilere olan sevgimiz, muhabbetimizde bir azalma bir faklılaşma, bir ötekileştirme olmadı olması da mümkün değildir. Çünkü bizde gönül insanlarıyız. Kuru kavga yapmaya değil,  biz gönülleri yapmaya geldik. Bu süre içerisinde teşkilatımızın çeşitli kademesinde olup ta,  kendi hissiyatında, kendi iç dünyasında gerekli ilgi ve alakayı görmediği hissine kapılmış olan genç kardeşlerimiz de olabilir. Bizim bilmediğimiz o kardeşlerimizden de yüce gönüllülük adına özür diliyorum. Çünkü biz bir aileyiz, bir aile içerisinde böyle hissiyatlarda olabilir. Biz kimsenin kalbini kırmayı değil, gönülleri yapmayı hedef edinen bir parti olmuşuz. Bu partinin en üst seviyede temsil edilmesi için yaptığımız çalışmalarla bu güne kadar devam ediyoruz.


Hedefimiz CHP'li belediyeden Kartal Belediyesini almaktır.



Gelinen sürece baktığımız zaman,  partimizin almış olduğu bu karar doğrultusunda 1 Kasım Cuma günü itibarı ile süre sona ermiştir. Bununla ilgili bizde istişareler yaparak, görüşmelerde bulunduk. Bu istişareler ve partimizce yapılan temayül neticesinde. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe yönetimlerimiz ve mahalle başkanlarımızın teveccühleri neticesinde bu teşkilatın isteğiyle Cuma günü aday adaylığımızı açıklamış bulunduk. Hedefimiz CHP'li belediyeden Kartal Belediyesini almaktır. Hedefimiz baba teşkilatı olarak gördüğümüz bu ilçe teşkilatı ile beraber Kartal'a Ak Parti hizmetlerini getirmektir. Yaşa kalitesini yükselteceğimiz kentte hayat standartlarımızı da yükselterek insanların mutlu olduğu yaşamaktan keyif aldığı bir kent haline getirmektir. 62 bine çıkarttığımız üyelerimizle beraber ve seçimden sonra AK Parti'ye gönül vermemiş bireylerin önerilerini de alarak,  Kartal'ı daha da yükseklere çıkartarak bir yönetim anlayışı ile beraber Kartal Belediyesini yönetmek.


İnanıyorum ki hep beraber başarılı olacağız. Kartal'da aç yatan, üşüyen, sıkıntı çeken kardeşimiz varsa, Kartal Belediyesi'nin bütçesini buralara harcayacağız. Eğlenmek için Nevşehir'e bütçeyi harcamayacağız. Her mahallede başkan yardımcıları nezdinde kültür merkezleri yapıp mahalleliyi uzağa yormadan kültür hizmetini vermeye çalışacağız. Maddi ve manevi olarak belediye başkanı olsak ta, olmasak ta bu partimizin yanında olacağız. 500 bin kişilik bir ilçede bireysel olarak başarı mümkün değildir. Bir araya geldiğimiz takdirde ancak başarı mümkün olur" diyerek konuşmasını sonlandırdı.


Yeni ilçe başkanı Onur İncehasan'ın Kartal Belediye başkan aday adayı Avukat Temurhan Yıldız'a günün anısına hediye vermesiyle son buldu. Yıldız'la salonda bulunanlar teker teker tokalaşarak başarılar dilediler.


Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2013, 01:56

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hurriyet mahallesi
Hurriyet mahallesi - 10 yıl Önce

Sayın yıldız.tapu meselesini cözmeye cslıstıgınızı bılıyoruz ...ama cok yavas ılerlıyor sorun nedır .lutfen cozmeden oy ıstemeye gelmeyın

SIRADAKİ HABER

banner17