Temurhan YILDIZ "Birinci Altınok Öz Vakası mı Diyelim?"

Temurhan YILDIZ

Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan YILDIZ, Kartal’daki son zamanlarda gelişen olaylar hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

 HAMAM SOKAK’TAN ŞİKAYETLER GELİYOR!

Yıldız, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’e seslenerek “Vatandaşlar Hamam Sokak’ta yürümekte zorluk çekiyorlar. Gelen şikayetlerin sayısı 50-60’ı buldu. Kanunsuz bir şekilde vatandaşın yoluna, caddesine birilerinin ticaret yapması adına masalar sandalyeler doldurtuyorsunuz ve buna müsaade ediyorsunuz. Ramazan’da vatandaşın gözünün içine baka baka alkol içiliyor. Vatandaşlar da bu konuda ciddi bir şekilde şikayet ve serzenişte bulunuyorlar. Bunun cevabını belediyenin vermesi lazım.

 HAMAM SOKAK’TA DA İFTAR VERSİN

Her noktada iftar sofraları açtığını iddia ediyor. Bizde diyoruz ki aynısını Hama Sokakta da uygulayın. Bir iftarda gelsin Hamam Sokakta versin. Sayın başkan bilmiyorum Hamam Sokağa kendisi nasıl giriyor, çünkü oraya oruç tutanlar giremiyor. Vatandaşlar artık bunun sorumlusunun kimin olduğunu biliyorlar. Anket yaparak esnaf istiyormuş havası oluşturmaya çalıştılar. Biz biliyoruz ki ilk baştan beri vatandaşların çoğu istemiyordu. Şimdi diyorum ki, hiç olmazsa insanların inançlarından dolayı Ramazan ayında bari o masaları oradan kaldırmaları gerekmez mi? Vatandaşın gözünün içine baka baka alkol içirtmemeliler.

 ORASI AĞLAMA DUVARI DEĞİLDİR!

Altınok ÖZ ikide bir Hüseyin KURT’tan bahsediyor. 2005’te çıkartılan bir kanun maddesiyle belediyelerin spor kulüpleri ile bağlantısı ortadan kaldırıldı. Ben Hüseyin Kurt’u ismen tanırım sadece ve burada yapmış olduğu inşaatlardan dolayı tanırım. Kartalspor’un başkanını seçtikten sonra, bu zamana kadar geçen süre takriben 2,5 yıl oldu. Halen geriye gidip, Hüseyin KURT’tan bahsetmesi yanlıştır. Bir bildikleri varsa açıklasınlar. Geçmişi kötülemekle bir yere varılmaz. Geçmişte bir hata varsa ders alıp, daha güzelini yaparak insanların mutluluğu için çalışmaları lazımdır. Orası ağlama duvarı değildir.

 BİRİNCİ ALTINOK ÖZ VAKASI MI DİYELİM!

Sormak lazım o zaman Kartal Belediye Spor’un durumu nedir? “İkinci Hüseyin Kurt vakası” dediği zaman bende derim ki “Birinci Altınok ÖZ vakasıdır.” Azmı para harcandı o kulübe! Bedavaya mı Alındı? Alındığı yerdekiler ne kadara sattıklarını söylüyorlar. Verilen önergede ise kendileri bize farklı söylüyorlar. Gazeteciye ayrı, bize ayrı, ötekine ayrı, önergelere ayrı cevap veriyorlar. O yüzden hiç kimse bir başkasını küçük görmesin. Başkalarının eksikleri ile uğraşacağına kendi yaptıklarının doğru olup, olmadığına baksın.

(Yıldız’ın ilginç açıklamalarının devamını, bir sonraki sayımızda yayınlayacağız.)

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2011, 08:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17