Temurhan Yıldız 'Birileri Hafızlarımıza hakaret etti!'

İstanbul büyük şehir belediye başkanı ve adayı Kadir Topbaş Kartal Cevizli’de halka hitap etti.

Temurhan Yıldız 'Birileri Hafızlarımıza hakaret etti!'

“Müjdelenmiş Şehrin Belediye Başkanı olmaktan onur duyuyorum” diyen Kadir Topbaş, 30 Martta yapılacak seçimlerde İstanbul ve Kartal’da Av. Temurhan  Yıldız’a vekaletinizi verirseniz çok güzel hizmetlerle karşınıza çıkacağız” dedi.


Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği programda bir konuşma yapan Ak Parti Kartal belediye başkan adayı Temurhan Yıldız, Kartal’ın CHP döneminin bir kayıp olduğunu her gittiği yerde vatandaşların bunu kendileriyle paylaştığını söyledi.


30 Mart’tan sonra Ak Parti ile Kartal’ın kaderinin değişeceğini belirten Yıldız, Büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümetle birlikte planladıkları ve çok yakın bir zamanda halka duyuracakları projelerle ve hizmetlerle Kartal’ın kendi bölgesinde bir marka şehir haline geleceğini belirtti.


Yıldız şunları söyledi “Kartal’lının kaynaklarının tamamını Kartal halkı için kullanacağız. Geçmiş 5 yılda gördük ne yazık ki Kartal belediyesinin çok yanlış ve yanlı politikalarından dolayı kaynakları tamamen heba edildi, Kartal dışında her yere harcandı”



CHP’li Belediye Başkanı Altınok’a de seslenen Temurhan Yıldız “şimdi sizin huzurunuzda soruyorum CHP li başkan bay Altınok ÖZ’e “Siz belediyeyi 4 trilyon kasada para ile teslim aldınız. Size tamamen borçsuz ve kasasında 4 trilyon para ile bıraktığımız halde, şimdi sizin de deyimleriniz ve mevcut raporlarda da görüldüğü üzere yaklaşık 200 trilyon borçla duruyorsunuz, peki bu borç ve Belediyenin bütçesi olan para ile Kartal için ne yaptınız. Kartal halkı neden sizin hizmetlerinizi göremiyor, biz neden göremiyoruz” diyen Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü


“Onlarca proje gerçekleştirdik diye afişlere bilbordlara çarşaf çarşaf reklamını yaptığınız hizmetlerinizi ben sıralayayım isterseniz.


1-O kadar övündüğünüz, her yıl yapacağım dediğiniz heykeller mi sizin çok değer verdiğiniz projeler

2-Birileri para kazansın, onların tesisleri çürüyorken neden kurtardığınız halkımızın hiç birisinin fayda görmediği Kapadokya otelimi projeniz

3-Kartal’ımızın çok güzel bir sahili olmasına rağmen, onlarca kat fazla bir bedelle kiraladığınız Adalar plajı mı övündüğünüz proje.

4-Kartal’da o kadar işsiz olmasına, evinde bir iş olsa da yapsak diye bekleyen o kadar ev hanımı kardeşim olmasına rağmen gidip diğer şehirlere yaptığınız projeler mi övündüğünüz?

5-Kartal’da yaptığınız onca heykel  yetmemiş , sizi kesmemiş olmuş olsa gerek ki gidip Kıbrıs’ta avuç dolusu para harcayıp yaptığınız heykeller mi projeniz.



Şunu size çok rahatlıkla diyebilirim ki , bunlara proje demek ancak onlar gibi beceriksizlere yakışır.

Onlar Metro yapamazlar!

Onlar Havaray yapamazlar!

Oonlar Maltepe’de yapıldığı gibi Kartal’da Sahil hattı projesi yapamazlar!

Oonlar Aydos tepesinden Kartal sahiline Teleferik yapamazlar!

Onlar bütün bunları yapamayacakları gibi hayal bile edemezler, çünkü bunların cemaziyel evvelide böyle.

Hafızlarımıza hakaret etti!

Toplantının yapıldığı yerde bir vatandaşın açtığı pankartla ilgili de konuşan Yıldız  “Bir kardeşimiz yazmış “Hafızların duasındasın Ak Parti”diye. Değerli Kartal’lı kardeşlerim birileri belediye başkan koltuğuna oturup kendi egolarını tatmin etme hırsıyla hafızlarımıza hakaret etti, Peygamberimizin ismini anarken sıradan bir arkadaşıymış gibi hitap etmekten rahatsızlık duymadan sizin 5 yılınızı harcamışsa; biz başkanlık koltuğu derdinde değiliz, biz sizin bizim gönlümüzde yer edindiğiniz gibi biz de sizin gönüllerinize talibiz. Biz de sizin derdinizle dertleniyoruz.

İşçilere utanmadan sıkılmadan

Alacakları için sokaklara dökülen işçilerle ilgili de konuşan Temurhan Yıldız “İşçi kardeşim çalışıyorsa hakkını da gururla alacaktır. Hiç kimsenin çalışan kardeşlerimin alnın terini hiçe saymaya hakkı olmadığı gibi, CHP’li başkan Altınok Öz, kendisi emekçi olmadığı için sanki işçinin hakkını kendi cebinden ödüyor gibi, utanmadan sıkılmadan işçi kardeşlerime, ben size sendika hakkı verdim köpek bile yediği yere pi........z gibi, çok utanç verici cümleler kullanıyor. Bu nasıl bir aymazlık? Siz çalışan, tek dertleri evlerine ekmek götürmek olan bu insanları gönlünüzün en güzel yerine koymanız gerekirken bu şekilde aşağılama hakkını sana kim verdi” diyen Temurhan Yıldız, aslında bu davranış bir tek CHP’li başkan Altınok Öz’ün düşüncesi değil, kendi partisinin de halka ve çalışana bakış açılarının böyle olduğunu dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2014, 23:42

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17