Temel Yaz “Pendik Belediyesi 4 ayda 75 park yaptı, Kartal Belediyesi dört yılda 35 park!“

Kartal Belediye Meclisi Şubat ayı ilk birleşimi Altınok Öz şehir dışında olduğu için meclis başkan vekili İmkan Demirci başkanlığında toplandı.

ATIP TUTUYORSUNUZ!

Meclis zaman zaman renkli dakikalara sahne oldu. Ak Parti grubu adına söz alan Temel Yaz çok çarpıcı konuşmalar yaptı. Temel Yaz “Belediye başkanı meclise gelip yönettiği zaman hepiniz süt kuzusu kesiliyorsunuz. Belediye başkanı gelmediği zamanda atıp tutuyorsunuz.” Dedi.


PENDİK BELEDİYESİ 4 AYDA 75 PARK YAPTI. SİZ İSE 4 AYDA 35 PARK!

Konuşmasına devam eden Yaz “Belediye başkanınız dışarıya astığı afişlere, parklardan daha fazla para harcadı. Birde dört yılda 35 park yaptık diyorsunuz. Pendik Belediyesi 4 ayda 75 park yaptı, siz dört yılda 35 park yapmışsınız ve bunu da gururla söylüyorsunuz.

 

KENDİ BELEDİYENİZE 120 BİN LİRAYA BAŞKA BELEDİYEYE 60 BİN LİRAYA ASFALTI NEDEN SATTINIZ?

Kendi belediyenize 120 bin liraya asfaltı niye sattınız? Üsküdar Belediyesine 60 bin liraya kendi belediyenize 120 bin liraya asfalt sattınız! O parayı bana verin, sizin evinizin bahçesine kadar asfalt yapayım. Deprem konusuna gelince yepyeni Belediye hizmet binası yaptık, neden oraya girmediniz? Bu eski binada duruyorsunuz. Deprem olursa halka koşacak ilk kurum belediyedir. O da eski binada oturuyor, olacak iş mi? Diyerek sözlerini sonlandırdı.

  
Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2013, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17