Temel Yaz “Kartal'ın arsası peşkeş çekiliyor! Bir park açılışına Kılıçdaroğlu'nun gelmesi acizliktir!“

Kartal Belediye Meclisi Nisan ayı ilk birleşimi Taner Özdemir başkanlığında toplandı. Toplantıda söz alan Ak Parti Meclis üyesi Temel Yaz çok çarpıcı iddialarda bulundu.

HABERİN GALERİSİ
Kartal manzaraları

Kartal manzaraları

Kartal'ın arsası peşkeş çekiliyor!


Temel Yaz "Geçen Mart ayında Kartal'da 2 önemli olay yaşadık. Birincisi park açılışı, ikincisi satılan 24 arsalar oldu. Bu arsaların bir kısmı gerçek değerlerine ulaşmadığından encümen tarafından iptal edildi. Adliye sarayı karşısında ki 340 metre kare arsa 1.75 emsalli bir alanı inanılmaz bir rakkamla 3 milyon 140 bin liraya alıcı buldu. Hemen onun yanında ki 5 dönüm kadar araziyi 16 milyonu bulmayan bir rakkamla 16 milyona satılmıştır. 300 metrelik arsayla orantılarsak bu arsa 47 milyon TL'ye ve daha üzeri 60-70 milyona satılabilirken 16 milyona satılmıştır. Kartal'ın son değerli arsaları bu basiretsiz yönetim tarafından adeta peşkeş çekilecek bir fiyata satılmıştır. İşte böylelikle Kartal'ın paralarının nasıl hovardaca harcanmış olduğunu gördük.


Bir park açılışına Kılıçdaroğlu'nun gelmesi acizliktir!



2009 Nisan ayı faaliyet raporunda Kartal'da 120 adet park olduğu yazmaktadır. Boy boy afişlerde 140 ncı Parkımızı açıyoruz diyorsunuz. Genel Başkana yağ olsun diye bu ifadeler kullanılmış olabilir. Belediye başkanı 4 yılda 40 park yaptığını söylüyor. 40 parkı siz yaptıysanız 120 de önceden vardı, 160 parkımız olması gerekmezmiydi. Kartal Belediyesin de o kadar bilgi kirliliği var ki, yalan rüzgarını gözler önüne seriyor. Kendi yaptığı, kendisiyle çelişmekte. Bizim yaptığımız parkları bakıma sokup, büyük iş yapmış gibi söylüyorsunuz. Bu sizin vizyon sahibi olmadığınızı gösteriyor. Kılıçdaroğlu Ataşehir'e hizmet binası açmaya gelirken Kartal'a da park açmaya geliyor. Kartal Belediyesinin vizyonu ancak bu kadar olur. Ben Kartal Belediyesini, Ataşehir Belediyesini örnek almasını en azından tavsiye ediyorum. Bir park açılışına Kılıçdaroğlu'nun gelmesi acizliktir!" Diyerek sözlerini sonlandırdı.


Gülseren Böyüktaş, Temel Yaz'a cevap verdi



Temel Yaz'ın iddialarına cevap vermek üzere söz alan Kartal Belediye başkan yardımıcısı Gülseren Böyüktaş "2009 faaliyet raporunda 120 park yazmıyor." diyerek parkların resimlerini teker teker gösterip bir sonra ki meclise Yaptıkları parkları sinevizyon eşliğinde gösterebileceklerini belirtti.


Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2013, 00:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
KARTAL CAN
KARTAL CAN - 11 yıl Önce

sizin başkaninizda ataşehirde cami açilişina gelmişti bu acizlik olmuyorda bumu acizlik oluyor temel bey

murat b
murat b - 11 yıl Önce

sapla samanı birbirine karıştırıyorsun

kartal can
kartal can - 11 yıl Önce

örnek uymadıysa ,pendik kaynarca kavşak açılışınada gelmişti,açılış açılış geziyor ya allahbismillah kes kurdeleyi ile olmuyor bu işler

KARTAL CAN
KARTAL CAN - 11 yıl Önce

uzun uzun açiklada bilelim sapla samanı iki kelime ile geçiştirme,daha geçen gün pendikte nikah şahitliğine geldi muhterem başka iş güç kalmadımı koca ülkede

SIRADAKİ HABER

banner17