Temel Yaz, 'Kartal Belediyesine ait Kapadokya oteli, Nevşehirspor’a neden sponsor oluyor?'

Kartal Belediyesi, Mart ayı meclis toplantısı, muhalefetin sert eleştirilerine sahne oldu.

Temel Yaz, 'Kartal Belediyesine ait Kapadokya oteli, Nevşehirspor’a neden sponsor oluyor?'
2009 yılından beri CHP yönetiminde gerçekleşen Kartal Belediyesi Meclis toplantılarının son oturumuna da Başkan Altınok Öz yine katılmadı.


Yaptığı konuşmada, belediye yönetimini yerden yere vuran AK Pati Grup başkan vekili Temel Yaz. “Sayın Başkan Altınok Öz, Kartal halkının onayını almadan Nevşehir’de otel aldı. Bizim Nevşehir’deki otelimiz Nevşehirspor kulübüne sponsor olmuş bildiğime göre. Otel neredeyse masraftan batacak ama Nevşehir spor kulübe forma sponsoru oluyor. Kartalspor’umuz can çekişiyor, belediyemiz kaynaklarını Nevşehir’e sponsor olarak kullanıyor. Kartal kaynaklarının Nevşehir’de ne iş var? Adalar da ne işi var? Otelciler bunu işletememişler Kartal belediyesi mi işletecek? Bu kadar meclisi hiçe sayarak, partisini hiçe sayarak bu kadar yanlı kararlar alıpta tek başına bu kadar istişareden yoksun bir adamın Kartal halkına nasıl faydası olabilir ki? Faydası olmadığını şuan çok iyi anlıyoruz. 2014 yılında heykeller için ayrılan bütçeyi biz kullanmayacağız. Bunun müjdesini biz Kartal halkına verelim. Kartal’ın 835 milyonluk bütçesine rağmen ortada 200 milyon liralık borç, maaşlarını alamayan personel var.


Oy vermezseniz gider ceviz ağaçlarını sallarım!


“Kartal halkına sormadan hiç bir projeye karar vermeyeceğim deniyor. Bülent Ecevit’te yapılan kordonboyu planlarını riskli alan ilan edilen toplantıda, sizde bana oy vermezsiniz bende gider ceviz ağaçlarını sularım diyor. Başkanı ceviz ağaçlarıyla bir çiftliği olabilir ama oradaki yaşlı insanların o dairelerinden başka başlarının sokacak başka malları yok. Siz bunu sordunuz mu ? Sormadınız. Ve şuan sizin 5 yıl önce Hürriyet mahallesinde ve Yakacık eliyle oluşturduğunuz kara propaganda neredeyse tam tersi oldu. Zaha Hadid’i o kadar eleştirdiniz ama küçük minyatürünü burada oluşturuyorsunuz. Bu çelişkiler ve kararsızlıklar içerisinde 5 yıl geçti.
Kara propagandalardan bir tanesi personel üzerinde yapılıyor. İşte gelindiği zaman işten çıkarılacaksınız. Kartal Ak parti belediyeciliğinde asla böyle bir şey  olmayacaktır.


Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 23:50

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17