Taner Özdemir "O Gazete asparagas haber yapıyor! İşçi kardeşlerimiz aç kalmış, mağdurlar!"

Taner Özdemir

CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi ve Kartal Belediye Meclisi Başkan Vekili Taner Özdemir bir gazetenin web sitesinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, asparagas haber olduğunu belirtti.

KAMERAYLA İŞÇİLERİ FİŞLİYORLAR!

Özdemir “Meclis öncesi parti grup toplantımıza eylem yapan işçi kardeşlerimizi çağırdık, sorunlarını dinlemek için. İşçilerle beraber odaya giren o gazetenin kameramanından işçiler rahatsız olarak “bunlar bizi çekip fişliyorlar, sonrada işten çıkartacaklar” diyerek çıkmasını istediler.

İBRAHİM DOĞAN’A KABADAYILIK YAPTI!

Bunun üzerine İbrahim Doğan Ağabeyimiz o kameramana “lütfen dışarı çıkarmısınız” dedi. O kameramanda “Ben işimi yapıyorum, habercilik yapıyorum” diyerek İbrahim Doğan ağabeyimize resmen kabadayılık yaptı. Bunun üzerine ben olaya müdahil olarak kameramana “ Yanlış yapıyorsun, burası bir nevi yatak odamız gibi mahrem bir yer, buraya bizim partililerimiz bile giremiyor. İşçi kardeşlerimiz de rahat konuşamıyorlar, lütfen çıkarmısın” dedim. “İşçilerde kızdı o arkadaşa çık dışarı kardeşim” dediler. İşçiler aç kalmışlar, mağdurlar. Biz orada kamerayı düşünecek durumdamıyız.

MÜDÜRLER LİSTE TUTUYORLAR!

Sorunlarını anlatan işçi kardeşlerimiz “Evimize ekmek götüremiyoruz. Ev kiramızı, doğalgaz, su, elektrik faturamızı ödeyemiyoruz. Çocuğumuza 10 kuruş verecek paramız yok.  Karyapsan’dan gelen olursa işten çıkartılacak, müdürler kapıda bekleyerek liste tutuyorlar, kimler gelmişler eyleme, kim gelmemişler gözlemliyorlar, şirketlerin yönetim kurulu başkanları buradalar bizi fişliyorlar.” Dediler. Bende sizin şirket yönetim kurulu başkanlarınızın keyfi yerinde, ne bilecek halinizi  restaurantlar da yiyip içip, gezmeyi biliyor. Dedim.

Sonradan o gazetenin sahibi beni aradı, “belediye başkanını mı kastettiniz” dedi. Ben de ne alakası var işçilerle belediye başkanı görüşmüyor ki. İşçilerle Ali Rıza ikisivri görüşüyor. Başkan diyince bir tek belediye başkanı mı var.

Benin belediye çalışanlarıyla geçen konuşmam bu. O Gazete saptırılmış (asparagas) haber yapıyor.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2012, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17