Taner ÖZDEMİR "KARTAL'IN ARSASINA KAÇAK BİNA DİKTİLER"

Taner ÖZDEMİR

RÖPORTAJ-1

 Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Belediye meclis üyesi Taner ÖZDEMİR’e son zamanlarda yaşanan gelişmeleri Kartal halkı adına sorduk. ÖZDEMİR’de dobra dobra açıklamalarda bulundu.

 Sayın ÖZDEMİR, geçtiğimiz günlerde yapılan CHP ilçe toplantısında basının dışarı çıkmasını istediklerinde siz de ” belediyenin basını da dışarı çıksın” demişsiniz. Neden böyle bir talepte bulundunuz? Açıklarmısınız.

 MUHALİFLER FİŞLENMEYE ÇALIŞILIYOR

 - Evet, toplantıda teşkilatımızın kamerası zaten çekim yapıyordu. Başkanımız Belediyenin imkanlarıyla bir takım yaptırımlar uyguluyor. Burada maksat Taner ÖZDEMİR ya da muhalifler konuşurken kimler alkışlıyor bunları tespit ederek adeta fişleme yapılıyor. Bu düşündürücüdür.

Kaçak bir binadan Söz ediyorsunuz Açıklarmısınız?

Not:Binanın Temsili Resmidir

KARTAL’IN ARSASINA BİNA DİKTİLER

- Cevizli’de bulunan 12. Parsele inşaat dikmişler. Bizim belediyede hiç mi kontrolör yok?   Hiç mi imar da adam yok? Hiç kimse gidip gelmemiş mi? Bu binayı kimse görmemiş mi?  Şimdi satışını yapıp, yasalaştırmaya çalışıyorlar. Bu sorumlular hakkında başkan ne gibi girişimde bulunmuş! açıklasın. Sayın başkan merak ediyorum. Suç duyurusunda bulunmuş mu? Ya da niye susuyor bilelim? Şayet bir şeyler yapılmışsa meclis üyelerine niçin bilgi verilmiyor?

Röportaj'ın devamı ilerleyen günlerde İlçem Gazetesi'nde

(Altınok Öz'ün Taner Özdemir'e verdiği cevaplar yakında sadece İlçem'de) 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2011, 07:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17