Taner ÖZDEMİR "Kartal’ı AK partiye teslim etmeyeceğiz!"

Taner ÖZDEMİR
banner46

Kartal Belediyesi 2012 yılının 2. Meclis toplantısı 1. Başkan vekili Taner Özdemir’in başkanlığında toplandı.

Kendisine cevap hakkı doğduğu gerekçesiyle söz alan AK partili meclis üyesi Abdi Kesimal, “ Sayın Başkan, değerli arkadaşlar teşekkür ediyorum. Tabi ENKAZ edebiyatını ben 1970!li yıllardan beri duyuyorum. Ber kezdaha duymaktan son derece üzgün olduğumu ifade ediyorum. Ben İnşaat mühendisiyim yaklaşık 30 yıla yakın tecrübem var.

Şu üç tane inşaat için “Enkaz” demek  beni çok üzdü Osman Beyi bilirkişi olarak tayin edelim eğer “Enkaz” diyorsa ben altına imza atacağım.Bu bir değerli arkadaşlar ikincisi de ben teknik adam olduğum için söylemek istiyorum Soğanlıktaki binanın İzolasyona gittiğini söylemek “Skandal”  denilebilir her halde bu konuda aslında ben buradan Sayın belediye başkanına sesleniyorum. Bir soruşturma açsın geçmişle ilgilide kendi dönemi ile ilgilide. Soruşturma açsın bağımsız deneticileri getirsin, bir inceletsin. Kartal halkının kuruşları paraları milyonları buraya gidiyor.

Bakın Üç sene 12x3 - 36 ay gerçekten çok büyük bir zaman ve değerli Gülseren hanımdan öğreniyoruz ki, 9 ay daha zamanımız varmış her halde bu Dördünce sene olacak. Sayın Başkan, değerli arkadaşlar siz her halde bu dönemi inşaatları bitirememekle geçireceksiniz. Zaten önümüzdeki dönem burda olmayacağınız için her halde bu dönemi bu şekilde geçirelim diyorsunuz. Öyle diyorsanız ona bir şey diyemem teşekkür ederim” şeklindeki konuştu.

Meclis 1. Başkan vekili Tamer Özdemir, “Biz teşekkür ederiz isterseniz bu konuyla ilgili bende birkaç cümle sarf etmek istiyorum çünkü bu bilgilendirme toplantılarına meclis başkanı olarak bende katıldım. Meclise bir bilgi vereyim tabii Abdi Beyin söylediği gibi olmayacak her şeyden önce Kartal’ı AK partiye teslim etmeyeceğiz bir kere onu izah edeyim.” Şeklindeki açıklamasına Ak parti sıralarından “Buna halk  karar verecek”  Şeklindeki ikazlarına Özdemir,” Evet, doğru buna HALK karar verecek.” Dedi. Fethi SATICI

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2012, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17