Taner Özdemir “Ak Parti'liler Devletin ve milletin A noktasına koyuyorlar!“

CHP Kartal Belediyesi Grup Başkan vekili Taner Özdemir kamuoyunda çok ses getirecek konuşma yaptı.

CHP Kartal İlçe Başkanlığı 6 Aralık 2015 Pazar Günü ilçe kongresini gerçekleştirdi.

İlçe kongresinde söz alan CHP Kartal Grup Başkan vekili Taner Özdemir, Ak Parti'lilerin dikkatlerini üzerine çekecek bir konuşma gerçekleştirdi.

13 yıldır Koyuyorlar!

Özdemir "Bir AKP'li diyorki; paylaşmış, çok özür dilerim "Koyduk mu?" diye bir cümle kullanmış. Ben diyorum ki; Evet kardeşim koydunuz. Koydular ama ne koydular? biraz incelemek istiyorum. Bu kadar seviniyorlar çünkü, 13 yıldır koyuyorlar. Yeni değil, sevgili arkadaşlar bu koydukları. Masumları kumpasla hapse koyuyorlar. Genel Kurmay başkanını getiriyorlar terörist diye hapse koyuyorlar. Paraları kutulara koyuyorlar. Çözümü bir fırına, bir buz dolabına koyuyorlar. Medyaya el koyuyorlar. Devlet kurumlarına vasıfsız sahte diplomalarla öğrenci koyuyorlar, adam koyuyorlar.  

Devletin ve milletin A noktasına koyuyorlar!

Limanlara yabancıları koyuyorlar. Dini siyasetin merkezine koyuyorlar. Paket paket makarnalarla, paket paket açılımlar, torba torba kömürlerle torba torba yasalar koyuyorlar. Evet, çalıntı sorularla üniversitelere adam koyuyorlar. Her yere gaz, toma koyuyorlar. Gazetecilerimize Kabataş'ta deri ceketli adamları montajlayarak sanki bir olay olmuş gibi, manşete koyuyorlar. Başkentin göbeğinde bomba koyuyorlar. Kadınların, madencilerin fıtratına koyuyorlar. Yetmedi; Ormanların, adaletin, ekonominin, eğitimin, Suriye'nin kalbinin, sanatın, estetiğin, devletin ve milletin A noktasına koyuyorlar. 

Ellerini vicdanlarına koymadılar!

Evet koyuyorlar sevgili arkadaşlar. Haklısınız, bir tek şeye koymadınız, buradan bizim dışımızdaki zihniyetlere buradan şunu ifade etmek istiyorum. Ellerini vicdanlarına koymadılar. Yetim hakkı yiyenlerin, hırsızların mal varlığına, vicdansız olmalarına bir türlü tavır koyamadılar. Evet, bunu da yapamadılar." diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 00:42

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17